| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
jarecki24 PEUGEOT 605 Warszawa | 2005-07-20 20:52:06 witam mam pytanie takie jak w tytule, chciałbym sprawdzić jaki jest mój parownik i do jakiej jest mocy,gdzie jest to napisane, mam papiery od gazu ale nie wiem które dane są od reduktora , czy te dane są na świadectwie homologacji, i drugie mam pytanie ,instalacie mam pierwszej generacji i chce założyć do niej komputer,czy może mi ktoś powiedzieć jaki to koszt i jakiej firmy najlepszy jest, dodam że moje auto to Peugeot 605 3.0 12V, a gaz mam lovato, jeśli te dane są na świadectwie to moge tu wrzucić je i może by mi ktoś powiedział czy nie zamały jest reduktor. Pozdrawiam |
thaniel LPG User Fiat Siena/Opel Astra Warszawa - Natolin | 2005-07-20 21:13:40 Spisz z parownika model i sprawdz w necie lub wrzuc tu to znajdziemy
|
jarecki24 PEUGEOT 605 Warszawa | 2005-07-20 21:41:32 a w którym miejscu jest napisane, na homologaci nie będzie to napisane?,a czy samemu da rade założyć komputer i go wysterować, jeśli nie to ile taka przeróbka może kosztować, ja przy swoim mam filtr stożkowy czy to nie będzie przeszkadzało przy kompie |