[ustrzelony w poznaniu] Fiat 500 na zabytkowych blachach

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Szkoda ze sie do pracy spieszylem bo bym sie zatrzymal i pogadal z wlascicielka tego cudeńka (nota bede właścicielka też niczego sobie )

sorka za jakość ale robione telefonem w czasie stania na czerwonym

[ wiadomość edytowana przez: owz dnia 2005-07-01 22:55:24 ]

Stan super - widac ze lakier ksoztował troche $$.
No i zółte blachy ma czyli stan tez musi byc super.

500stka sama w sobie jest b.fajna ..sam bym kupil jakby byla okazja jakas....a co do zoltych blach profesorze czucu ..fakt ich posiadania nie oznacza ze auto jest w super stanie chociaz w przypadku tej 500 wydaje sie byc to wysoce prawdopodobne

Już go parę razy widziałem (właścicielkę też ) - dość często parkuje na placu Kolegiackim i tam go najłatwiej spotkać.
Istne cudeńko - fotki tego nie oddają w pełni.

Cytat:
2005-07-02 00:27:50, BULLITT pisze:
a co do zoltych blach profesorze czucu ..fakt ich posiadania nie oznacza ze auto jest w super stanie chociaz w przypadku tej 500 wydaje sie byc to wysoce prawdopodobne

tu się zgodzę, widziałem ostatnio porsche 944 na żółtych w stanie gorszym niż niejeden maluch ledwo turlający się po polskich drogach. Także to żadna wykładnia. Ale to auto jest w miodnym stanie, po prostu piękne jest

Cytat:
2005-07-02 00:27:50, BULLITT pisze:
500stka sama w sobie jest b.fajna ..sam bym kupil jakby byla okazja jakas....a co do zoltych blach profesorze czucu ..fakt ich posiadania nie oznacza ze auto jest w super stanie chociaz w przypadku tej 500 wydaje sie byc to wysoce prawdopodobne

podarujcie sobie uszczypliwe uwagi...

Cytat:
2005-07-02 01:39:16, BULLITT pisze:

skąd te foto... to fura właściciela Harley'a z Rybnika...
tak często zadawali mu pytanie czy to El Camino, że sie wkurwił i taki oto napis na tylnej klapie zrobił

fotka jest z miedzianej gory z 2003 - zlot amerykanow fajne to ranchero tylko wymaga "wyperfumowania"

Jak juz robicie ot to pokazuje fotke :

Zobaczcie na kolor blach - po 3ech latach konserwator zgodziłsie na żółte blachy.
Moze w innych czesciach polski jest łatwiej ale u nas cholernie ciezko dostac zgode na zółte blachy...

Chyba jakis chory ten konserwator ..na fotce bodaj widzimy fiata ..a sam wlasciciel kiedys jezdzil w rajdach fiatem 2300 s coupe

Cytat:
2005-07-02 10:55:51, BULLITT pisze:
fotka jest z miedzianej gory z 2003 - zlot amerykanow fajne to ranchero tylko wymaga "wyperfumowania"

Ten koleś nie miał nigdy "ładnej" fury, ale taki styl bardzo mi się podoba, typowy rozj.... amerykaniec, tak jak w filmach
Bardzo często zmienia te "amerykańce" obok stoi fordzik jego brata... kasy troche mają cfaniaki jedne

Cytat:
2005-07-02 11:23:14, BULLITT pisze:
Chyba jakis chory ten konserwator ..na fotce bodaj widzimy fiata ..a sam wlasciciel kiedys jezdzil w rajdach fiatem 2300 s coupe

Teraz jezdzi na rajdach klasyków.
Wrazenie jest super jak jedziesz sobie 100 na godzine i widzisz cos małego jak sie zbliza i zaczyna wyprzedzac - zasuwa to aż miło u niego...
Chyba ma juz zółte blachy - wiec wierz mi że u nas zdobyc blachy łatwo nie jest ...
Widocznie tylko u nas tak jest - patrzac na pick upa

Refresz!! kolejne auto dostrzeżone w Poznaniu
Sorki za jakość ale telefonem robiłem ma ktoś pomysł co to za auto? Bo na alu miał kapsle Abartha ale jakoś nie wygląda mi na Fiata, bardziej jakiś Triumph?

1
2

[ wiadomość edytowana przez: owz dnia 2005-07-16 09:06:11 ]

A nie jest to przypadkiem amerykańska wersja 124 spider??

nie jest to 124sport czy cos takiego ?

faktycznie to będzie 124 Spider

Cytat:
2005-07-16 09:09:20, owz pisze:
faktycznie to będzie 124 Spider

Taki czerwony zaczal sie u nas na miescie latem pokazywac - istne cudenko

Ano spider. Piękna furka

dodam że ta którą wczoraj widziałem nie była na polskich blachach, chyba na holenderskich albo na francuskich nie jestem pewien a zdjęcię są tak niewyraźne że nie da się doczytać szkoda że w Polsce jest tak mało takich autek