Piekne espero ?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
ciekaw jestem jaki kolorek chcieli byscie miec na swoim espersonie ? Ze standardowej palety to najbardziej lubie granat lub bordowy ( ale ja sie nie znam na nazwach kolorów )
Chyba najbardziej odpowiadał by mi esperson w barwie "jasny błekit" - znany z Mini Cooper

Z ciekawosci zapytam...... ile kosztuje pomalowanie naszeg Daewoo ?

tyle, ile kosztuje pomalowanie kazdego innego takiego auta.

mi sie podobaja biale i zlote. czarne tez sa ok ale ciemny kolor w naszych upalach - mam zlotego z klima i nie wyrabiam w te upały z oddychaniem

malowanko zalezy do jakiego partacza dasz auto... z reguly od 2.500 do nawet 7.500 zł

Cytat:
2005-07-18 08:12:19, Cwikus pisze:
... mi sie podobaja biale i zlote

Dobrze gada, dać Mu wina

Pozdrawiam - SpeedR

Cytat:
2005-07-18 09:34:00, SpeedR pisze:
Dobrze gada, dać Mu wina Pozdrawiam - SpeedR

Narcyzy jedne

Cytat:
2005-07-18 10:22:58, maltoron pisze:
Narcyzy jedne

bialy dopisalem glownie wlasnie ze wzgl. na esperaka drugiego narcyza wypowiadajacego sie w tym watku - bo uroczy jest i sie swietnie prezentuje

mozna pare "firmowych" i pokazujacych co nie co exclusive bialego esperaka zdjec prosic?

[ wiadomość edytowana przez: Cwikus dnia 2005-07-18 19:30:13 ]

Cytat:
2005-07-18 09:34:00, SpeedR pisze:
Dobrze gada, dać Mu wina Pozdrawiam - SpeedR

Białego czy złotego? A moze bordowego

Cytat:
2005-07-18 08:49:07, Czarek_Rej pisze:
malowanko zalezy do jakiego partacza dasz auto... z reguly od 2.500 do nawet 7.500 zł

Drogi Czarku do czego Pijesz???

Cytat:
2005-07-18 19:13:47, KaZaK pisze:

Ja myślę że ....Trabanta raczej tym razem nie ma na myśli

Pozdrowionkaaaa!!

Cytat:
2005-07-18 18:52:47, Cwikus pisze:
... mozna pare "firmowych" i pokazujacych co nie co exclusive bialego esperaka zdjec prosic?

Zbiorę co ciekawsze ujęcia i chętnie zapodam

Pozdrawiam - SpeedR

Cytat:
2005-07-18 19:13:47, KaZaK pisze:

Szczerze to nie przyszło mi namysl nawet przez chwile twoje espero ale wiekszosc lakierników to partacze po miesiący wychodzą rózne "sprezynki" i takie tam "rysy pod lakierem" poprosty szpachla podklad itp. są za szybko nakladane i pokrywane lakierem... wszystko pózniej "siada" i wygląda tak jak moja pokrywa bagaznika