[S] Sprzedam pasy szelkowe Schroth

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie.

Do sprzedania niebieskie pasy 3-punktowe 1 sztuka, stan wizualny i techniczny IDEALNY !!! Nie brały udziału w wypadku. Wszystkie klamry i zapiecia OKI.

Zainteresowanym moge podesłac malia z fotkami

Cena : 80zł

KONTAKT : 606429957
andrut-driver@tlen.pl

aryan@o2.pl

Proszę o fotki.

zaklepuję

nodajspokoj własnie podesłałem do ciebie fotki

I jednoczenie jezeli je zaklepujesz to daj znac na prv. dogadamy szczegóły

aaaaa znowu sie spoznilem:/

jesli nodajspokój dał sobie spokój, to ja jutro rano wysyłam kasę

Niestety nie dal sobie spokoju
Dzwonilem i juz sprzedane

Heh, a jednak dal sobie spokoj, pasy juz mam zamontowane w aucie

sorrki nie ten post

[ wiadomość edytowana przez: pwr79 dnia 2005-07-07 00:37:41 ]

Ja tak czekam i czekam na te pasy, kasa dawno wpłacona, kolega Andrut się nie odzywa a widzę że pasy ma kto inny pomimo że je zaklepałem, potwierdziłem i zapłaciłem.
Nie przymierzając mi to wygląda na wielkie skur*ysyństwo.

Czekam na pasy, albo zwrot pieniędzy. Czas leci.

No to niezle jaja, bo andrut do mnie zadzwonil i powiedzial, ze sie rozmysliles, a ze ja bylem drugi w kolejce, to mi je wyslal za pobraniem. Mam nadzieje ze sprawa sie wyjasni i kase ci zwroci

zlodziejeeeeeeeeee

Pat ku*** odkąd żeś dostał ten status to Ci sie chyba w główce pop**** troszke, co? zachowaj te swoje niezwykle elokwentne komentarze dla siebie, bo ostatnio tylko takie Ci chyba wychodzą, chamskie i bezsensowne.

stwierdzam fuckty. ktos bierze kase i niedaje towru - ZLODZIEJ. proste. jak odda - i przeprosi - to niebedzie. Niewiem co w tym chamskiego i niezycze sobie takich epitetów na moj temat. Glowke mam cala dobra i troche rozumu w niej też. Jesli niejestes psychiatra to niestwierdzaj takich niuansów.

[ wiadomość edytowana przez: Pat_kdb dnia 2005-07-17 09:03:29 ]

pat ma racje. stwierdzil fakt. za duzo ludzi ostatnio wykorzystuje kazda nadazajaca sie okazje by komus kogo nie lubi dojebac.
a co do andruta to proponuje zeby jesli sytuacja sie nie wyjasni powziac odpowiednie kroki przez moderatorow.

Cytat:
2005-07-16 09:02:38, nodajspokoj pisze:
Ja tak czekam i czekam na te pasy, kasa dawno wpłacona, kolega Andrut się nie odzywa a widzę że pasy ma kto inny pomimo że je zaklepałem, potwierdziłem i zapłaciłem. Nie przymierzając mi to wygląda na wielkie skur*ysyństwo. Czekam na pasy, albo zwrot pieniędzy. Czas leci.

koleś podał numer telefonu zadzwoń do niego

dzieki 3zeR - zbyt wielu kombinatorom sie udaje bo tacy krzykacze próbuja korcic tych co sie nieboją powiedziec komus po imieniu

takie sytuacje trzeba załatwiać od razu, nie ma na co czekać - chcesz zwrotu kasy - dzwoń, nie wstydź się itp..to twoje prawo..ja kasę za RUSKI dostałem

No i juz wszystko wiadomo !!!
Ja nie siedze na forum od jakiegos miesiaca i jak dla mnie to "jak zaklepane" to jednoczesnie potwierdzone telefonicznie lub prv. !!! Zasada stara jak świat. Żadnego telefonu nie dostałem z mailem podobnie. kasa rzeczywiscie jest wpłyneła po bardzo długim czasie. Skoro numer telefonu i mail był podany to czemu nie zadzwoniłeś ??????????????

Jak nie dostałem potwierdzenia przez kilka kolejnych dni po "zaklepaniu" to zdecydowałem ze pasy ponownie wystawie. Miałem kontakt do drugiej "zaklepujacej"-chetnej osoby. jeden telefon i wszystko i bez problemu załatwione. Wiec je wysłałem do nowego własciciela.

Kase mam i oczywiscie odeśle. pozatym do towaru dolicza sie koszt przesyłki..... czego nie było

Sorki za zamieszanie mam nadzieje ze juz wszystko zostało wyjasnione.