| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
mcbrain SYMPATYCZNY GOŚĆ Łada Samara 3d Warszawa / Wejherowo | 2005-07-15 07:36:55 Od jakiegoś już czasu zastanawiam się czy zakupienie wosku koloryzującego ma jakiś sens. Oczywiście nie mam na myśli jakiegoś tam drogiego "T-Cuta" czy innego ustrojstwa. Widziałem ostatnio w marketach i sklepach motoryzacyjnych koloryzujący wosk w paście. Kosztuje tyle samo co bezbarwny. Czy ktoś już tego używał i może podzielić się swoimi refleksjami na ten temat? Warto to kupić i czy w jakiś sposób taki wosk "odświeża" lakier?? |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2005-07-15 11:07:18 nie kupuj tego gowna.
jak chcez popolerowac i masz duzo czasu, kup paste tempo - ze 2 tubki po 7 zeta. Ona dosc ladnie poleruje drobne ryski itp. polecam tez plastmall (czerwona butelka, kolo 10 zl). z koloryzujacych po jakims czasie w rysach wychodzi bialy nalot. to juz lepiej kup taka kredke i zastosuj miejcowo pod wosk. dobre woski robi tez firma STP i armor all. Teraz kupile taki wosk w spreju firmy autoland - ale jeszcze go nie kladlem. Jak polioze, opisze wrazenia. Ostatnio wyprobowalem tez czernidlo do opon jakiejstam firmy - z Martyna W na opakowaniu w kazdym razie. I polecam nie tylko do opon, ale i do chlapaczy tudziez wnetrz nadkoli. Mozna tez prysnac felgi - to nie beda sie tak pylic od klockow. |
Adik20 SYMPATYCZNY GOŚĆ Łada Samara/Opel Vec ... Pawłowice/ Rybnik | 2005-07-17 14:29:41 ja używam pasty TEMPO, super sprawa, bardzo ozywia kolro, i zostaje na dlugo, jesli popada woda na to to odrazu splywa bo ta pasta jest troszke tlusta. Tubka 7 zł kosztuje |
Jasio SYMPATYCZNY GOŚĆ sluzbowka :) Lublin | 2005-07-18 01:28:17 No tempo jest niezle ale kumpel ostatnio mi sie chwalil ze kupil jakas bardzo dobra paste niemiecka. mUsze sie dowiedziec jaka |