| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Vyzn-R F&F Sympatyk Babilon Bandit Lipno | 2005-07-17 12:34:45 Przedwczoraj cos mi pierdykneło w skrzyni... tzn pekła mi ta kulka co wchodzi do łącznika dzwigni zmiany biegów od tego wałeczka co wchodzi do skrzyni od gory... cały wałek wymieniłem i nie mam teraz biegów, nie wiem co moze byc... Macie jakies pomysły? Jezeli byscie mieli jakies linki do zdjec albo przekrojów jak ta skrzynia jest tam wewnątrz zbudowana i z czym wspołpracuje ten wałeczek to byłbym wdzieczny... jezeli nic nie wymysle to jutro bede sciagał skrzynie całą i rozbierał I tu 2 pytanie... na go zwrocic uwage przy sciaganiu skrzyni oraz zakładaniu i co mi bedzie potrzebne?? Nigdy wczesniej nie sciagałem skrzyni w duzym fiacie... wiec Wszelkie porady i opisy co i jak mile widziane skrzynie mam cztero biegową z prostym drążkiem...
( prosze nie blokowac bo szukałem w wyszukiwarce i jest tylko odnosnie skrzyni w maluchach ) [ wiadomość edytowana przez: Vyzn-R dnia 2005-07-17 12:36:14 ] |
Krupek F&F Sympatyk wujek Borat Bialystok | 2005-07-17 13:21:53 maly OT:vyzn-r-widzialem Twoja furke w drogowce;]na tv4 jakis policjant sie madrzyl a w tle przelecial bialy kancik na motylkach;] |
Samael HPI Savage X4,1 Stalowa Wola | 2005-07-17 17:47:35
to jak wymieniles ten walek? przeciez na nim jest osadzona tuleja dzwigni wybierania biegow (sterowana ta dzwignia z boku tylnego korpusu skrzyni) sprezyna oporowa 1 i 2 biegu oraz sprezyna oporowa wstecznego biegu wraz z gniazdem sprezyny. I po wyjeciu walka udalo ci sie tak pieknie wszystko na nowego nadziac ze nic sie nie przemiescilo?? |
Vyzn-R F&F Sympatyk Babilon Bandit Lipno | 2005-07-17 21:46:30 Krupek:
nie widziałem... obejze zaraz bo ma byc
Samael: Co do tego wałka to wlasnie chyba cos sie przemiesciło bo ten wałeczek wyszedł i wszedł bez problemu... ale on luźno lata cały i nie moge zadnego biegu wrzucic... i dlatego załozyłem ten topic zeby sie dowiedziec co i jak Beda mi potrzebne jakies dodatkowe narzedzia podczas sciagania i zakładania skrzyni oprocz kluczy?? i jakie tródnosci napotkam Chce byc przygotowany zanim zaczne działac zeby mi to sprawnie poszło, bo samochód stoi na kanale u znajomego i dobrze by było jakbym sie wyrobił w 1 dzien ![]() |
Krupek F&F Sympatyk wujek Borat Bialystok | 2005-07-17 22:37:55 Vyzn..tylko nie wiem czy to bedzie w tym odcinku..wczoraj bylo a dzis moze byc nowy.... |
Vyzn-R F&F Sympatyk Babilon Bandit Lipno | 2005-07-17 22:43:57
dzisiaj było z wrocławia wiec napewno tam mnie nie bylo fiatem chyba ze poprzedni odcinek ale dzieki za info ![]() |