Krotkie pytanie..

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ile powinienem zaplacic za sekwencje do 6 cyl (24V) zeby nie przeplacic???
BMW 520i 24V e34 (150KM) roczniki '90-'95

Witam.
U mnie ceny w tym wypadku w zależności od marki instalacji zaczynaja się od 4,5 tyś. brutto. Cena ze zbiornikiem w koło i z pomiarami na hamowni podwoziowej.

ja za gas diego na 4 garki zapłaciłem 3.5 k wiec za taki nie powinienes wiecej zapłacic jak 4 k... pozdrawiam

I jak gaz Diego Ci sie sprawuje?
Polecilbys czy lepiej Landi-Renzo ew BRC?
Croma, czy z BRC zamknalbym sie w 5k?

ja zaplacilem za diego 3800 do v 6 z wtryskami matrixa w lublinie

Hey-dzięki że napisałeś, mieszkam w warszawie wiec musze poszukać czegoś bliżej -mam nadzieje ze znajde i że będzie mi elegancko śmigał a jeszcze pytanie on ma 103KM, co można zrobić żeby miał np. 120, 130KM I CZY JEST SENS przerabiać chce żeby był mocniejszy-pozdrawiam

Cytat:
2005-07-13 17:34:01, Martiniqa pisze:
Hey-dzięki że napisałeś, mieszkam w warszawie wiec musze poszukać czegoś bliżej -mam nadzieje ze znajde i że będzie mi elegancko śmigał a jeszcze pytanie on ma 103KM, co można zrobić żeby miał np. 120, 130KM I CZY JEST SENS przerabiać chce żeby był mocniejszy-pozdrawiam

Tuningowanie silnika to kosztowna zabawa. I uważaj, bo to taka ciut narkotyczna zabawa. Gdy będziesz już miał te 130KM po pewnym czasie stwierdzisz że to wciąż za mało. Dokładniejszych informacji co można zrobić z silnikiem szukaj na innych listach dyskusyjnych - tuningowych. I raczej najpierw poczytaj archiwalne wątki, a nie wyskakuj z pytaniem: co można zrobić z silnikiem.

Ktos jeszcze ma sekwencje w 6 cyl. ?? Jaka/ile kasy/jakie wrazenia???

pozdrawiam

Niedawno założyłem sekwencję Diego do Lexa-6 garków, 155 KM.
Zapłaciłem niecałą czwórkę,ale trochę po znajomości.Normalna cena w okolicach Łodzi na sekwencję to 4,5 - 5,2 tys.
Od założena przejechałem ok.5000 km i nie mam żadnych zastrzeżeń.
Z ciekawości pojechałem też na hamownię i wyszło że na gazie traci:
ok. 2 % mocy , 4% momentu i 3% na prędkości max[to ostatnie sprawdzałem w realu- na benzynie 218km,na gazie 210km max.].
Jeśli moge jeszcze w czymś pomóc-daj znać.
Aha!Spala mi prawie dokładnie 2 litry więcej gazu niż benzyny.
Zużycie benzyny w tym czasie: 32 litry/5000km.
Pozdrówka-Krzych.

Cytat:
2005-07-12 08:34:06, pi3s pisze:
I jak gaz Diego Ci sie sprawuje? Polecilbys czy lepiej Landi-Renzo ew BRC? Croma, czy z BRC zamknalbym sie w 5k?

jak dla mnie ok. ta tyle ze nie wiem kiedy jestem na gazie a kiedy na benie... moze to brak doswiadczenia ale to chyba dobrze o nim swiadczy...