Amortyzatory?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam Espero 1.5 DOHC (1997).Chciałbym go podnieść z tyłu gdyż jest już niski.Wymieniłem tylne sprężyny.Prawie nic nie pomogło.Czy może coś poprawić wymiana amortyzatorów? A może moasz jakąś inną propozycję? Proszę o radę. Pilne! Czekam i serdeczne dzięki.

Cytat:
2005-06-28 10:09:20, docent pisze:
Mam Espero 1.5 DOHC (1997).Chciałbym go podnieść z tyłu gdyż jest już niski.Wymieniłem tylne sprężyny.Prawie nic nie pomogło.Czy może coś poprawić wymiana amortyzatorów? A może moasz jakąś inną propozycję? Proszę o radę. Pilne! Czekam i serdeczne dzięki.

ja wymieniłem sprężyny i amorki na gazówki firmy COFAP i tył mi się podniósł

Cytat:
2005-06-28 10:09:20, docent pisze:
Mam Espero 1.5 DOHC (1997).Chciałbym go podnieść z tyłu gdyż jest już niski.Wymieniłem tylne sprężyny.Prawie nic nie pomogło.

Oczywisice, ze wymiana amortyzatorow pomoze. Tylko kup gazowe. Polecane sa Kayaby, jak chcesz miec twardo kup AL-KO, jak chcesz tanio kup Delphi.

Co do sprezyn - zalezy jakie kupiles, jest bardzo wiele najrozniejszych sprezyn, ktore pasuja i ktore maja podniejsc, obnizyc itd. Zawsze mozesz kupic jakies inne. Poszukaj w wyszukiwarce bo problem opadajacego tylu byl juz poruszany wielokrotnie

Cytat:
2005-06-28 14:22:31, QLogic pisze:
Oczywisice, ze wymiana amortyzatorow pomoze.

Jak to wytłumaczyć?

Cytat:
Tylko kup gazowe. Polecane sa Kayaby, jak chcesz miec twardo kup AL-KO, jak chcesz tanio kup Delphi.

Delphi serdecznie NIE polecam!!!
Pozdr. P.

Cytat:
2005-06-29 22:33:58, pyrekcb pisze:

Jak to wytłumaczyć?

Jezeli kupi nowe gazowki to sie tyl podniesie, to zadna tajemnica.
Wymienic mozna, na pewno nie zaszkodzi, a po przebiegu ponad 100tys nalezaloby

Cytat:
Delphi serdecznie NIE polecam!!! Pozdr. P.

Jest tanio - wiadomo, ze jakos na tym ucierpi, ale nie kazdy musi miec pecha...

u mnie to samo wymienilem sprezyny a samochod jak nisko byl tak nisko byl moze wiec pora na amorki?