Uwaga Weteran w Szczecinie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
W sobotę będę w tym szacownym grodzie, z uwagi na imprezę rodzinną ( ślub brata). Uprasza się o wyrozumiałość dla zielonej omesi kombi na wawskich tablicach i żółtą nalepą na tylnej szybie , zawsze na tych zasranych rondach dostaję głupawki , jak mnie który autochton obtrąbi będę wnioskował o degradację na LOB testa ,
a na serio, jak się uda to można by się na chwilkę zjechać, przed południem na pewno będę na "Ku Słońcu", gwoli jasności odwiedzić grób ojca i diadkow.

Witam!
Przed poludniem to znaczy o ktorej ? Mieszkam jakies 500 metrow od tegoz cmentarza, lecz do 13 pracuje.

No to witamy
Cytat:
zawsze na tych zasranych rondach dostaję głupawki

można przez ronda nie jechać, tak robi mój teściu jak jedzie nas odwiedzić. A to takie fajne, można kółko zrobić...albo dwa

-----------------
Stahu

Będę już w piątek wieczorem i nocuję , a na 16-tą jadę do Stargardu. Nocuję na Łuczniczej, ale oczywiście nie mam pojęcia czy to daleko od cmentarza. Może w takim razie 13 ta przy bramie głównej na Ku Słońcu, tam trafię bez problemu

moze byc o 13:15, chyba ze chcesz zeby Cie "bezbolesnie" przeprowadzic przez miasto w piatek

Godzina jest ok, będę, dzięki za chęć pomocy, ale mój nieszcz ęśny braciszek, co się postanowił ożenić , mnie przeprowadzi przez te szatańskie miasto, żebym jak ta oferma nie krążył po tych waszych placykach.
do zobaczenia w sobotę, 13.15, miło będzie choć trochę pogadać z kolegami,
Janusz

w takim razie oglaszam wszem i wobec sobota 13:15 brama glowna cmentarza centralnego maly spocik stoleczno-paprykarski

Cytat:
2005-07-13 17:51:52, JanuszGnitecki pisze:
zawsze na tych zasranych rondach dostaję głupawki

Hehe, musisz przyjechać do Głogowa poćwiczyć.
Mamy ponoć największe rondo w Europie
Coś koło kilometra po obwodzie
Nieraz widziałem jadących pod prąd z mapą na kierownicy...

ps
Udanego wyjazdu na imprezkę

fajny pomysł na spotkanie - niestety bardzo, bardzo żałuję, w sobotę ok 13 będę daleeeko na niemieckim autobanie, tak więc życzę wszystkim udanego spotu i oczywiście braku stresów na tych cuuudownych rondach

tak nawiasem, ja się wbijam na półslajdzie od razu na pas wewnętrzny, potem ostro skręcam na zjeździe też slajdem i nie ma bata - rondo przelatuję w kilka sekund, a póki co jak inni widzą szarżujące 1,6 tony, wolą przyhamować ))

No cóż, muszę przyznać, że szczecinianie stawili się w umówionym miejscu. Było miło poznac kolegów z Pomorza. Chciałbym też im podziękować za okazane zainteresowanie i chęć pomocy w poruszaniu się po ich mieście.
Tu podziękowania za podanie doskonałego wyjazdu z Łuczniczej na Stargard, skorzystałem i rzeczywiście był świetny .
Pozostajemi tylko podziękować i oczekiwać na pojawienie się w wawie no i na LOB PARTY oczywiście

ciesze sie, ze podobalo sie weteranowi w naszym malym i zapyzialym grodzie paprykarza. oczywiscie nie omieszkam sie zaanonsowac jak bede sie wybieral do "stolycy"