V Eliminacja Mistrzost Tychów 02.10.2005

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Chłopaki wątek stworzony aby wrzucać linki ze zdjęciami oraz filmikami z tej imprezy, jeśli ktoś z was coś znajdzie proszę bardzo wrzucajcie tu linki.
A teraz chłopaki kilka słów odemnie jako debiutanta. Więc tak impreza strasznie mi się podobała co prawda standardowe kłopoty swapowe miałem ale po kolei:
Pierwszy przejazd miałem troche stresik , pojechałem go co tu dużo mówić bardzo słabo jak na możliwości samochodu min wykreciłem bączka kilka razy miałem problem z wypinającą sie dwójką oraz kilka innych ale pierwsze koty za płoty, drugi przejazd posłuchałem kilku rad no i efekt zbiliśmy 30s!!! z tym że już po pierwszym przejezdzie coś wóz zaczął wyrzucać płyn co załatwialiśmy w ten sposób że przed każdą natsepną próbą nalewaliśmy nową porcję wody do układu chłodzenia, która zaraz po przejeżdzie mój złośliwy krasnal wywalał.Przed ostatnim przejazdem powtórzyliśmy wypróbowany schemat ale tu zong prysznic ze zbiorniczka jak z nie powiem czego..., no i zdaje się że głowica pęknięta jest lub wypluta uszczelka pod głowicą więc nowa robota sie szykuje. Ale generalnie wreszcie doszedłem do ustawień trakcyjnych tego wozu prowadzenie było genialne hamowanie i chodzenie lekkimi poślizgami też.Pozdrawiam również wszystkich chłopaków z F&F których dziś spotkałem a nie zawsze miałem czas pogadac.Pozdro chłopaki , jakie wasze wrażenia po tej imprezie???

było spoko , jakos dojechalismy z Marem , jakies beczki nas atakowały ale generalnie OK. wiem przynajmniej że wole byc kierowcą niż pilotem
ale było fajnie , BRAWA DLA MARCINA ZA JAZDE W ZAJEBISTYM STYLU , to ja pisałem Twoj pilot

Kaza z Twojego malca lała sie woda przez cały przejazd . koles prz szkanie na prostej nam mowił .Twoj maluch powala... na żwo robi jeszcze lepsze wrażenie niż na fotach.

no tak było fajnie-beczki nie reagowały na trąbienie ,
niestety ten tor(długie proste)i konkurenci klasowi(świetnie jeździli) zaowocowały ost. miejscem w klasie(8 samochodów).
szybciej sie kantem nie dało-nie moim...ale zabawa była przednia.

pozdrawiam Ciebie pilocie-W PRAWO

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

[ wiadomość edytowana przez: mar125 dnia 2005-10-02 20:52:04 ]

dzięki chłopaki , generalnie jestem zadowolony szkoda że się nie udało dokończyć. Ale następnym razem coś jeszcze dosponsoruję i myślę ze jeśli dodam trochę treningu do tego to może uda się coś powalczyć niedaleko szczytu Pozdrawiam wszystkich PS ja niewiele tam oglądałęm ale kumple mi mówili że pomarańcz kant zapinał fajne boczury No i oczywiście chłopaki z krk min Dommel niedaleko był od dachowania, generalnie powiem tyle ze poziam zawodów jest bardzo wysoko coraz lepsze sprzety oraz umiejetności, wszyscy bardzo ładnie jechali.

No wiec ja tez jestem pod wrazeniem zreszta przywiezlismy wam pogode bo przyjechalismy i wyszlo slonce Co do zawodow mam filmik z 20 minut moze tym ktorzy byli postaram sie jak najszybcieje ( 2 tygodnie ) zgrac nic nieobcinany calos po prostu jest na nim Kaza, Mar no i kilka innych furaczy impreza bardzo fajna ciesze sie ze pojechalem fotki zapewne niebawem Pitusk da i moj kumpel pozdro

yankee a twoj potwor kiedy wyruszy na tory? bo Kaza cos konkurencji niema chyba ze z Rafalem Maxi ale on to juz chyba przezytka ma;d

Jutro wrzuce zdjecia z iprezki z bisa od kazy woda sie lala strumieniami a kant pieknie wywijal na nawrocie od strony Bierunia moze widziales trzech takich co napedzali przy tej beczce dzieki za fajne wrazenia bylo na co popatrzec

a ja tylko dodam że fajnie było zaś zobaczyć furiatowe gęby i padliny razem, obok siebie

Cytat:
2005-10-02 23:24:22, Pat_kdb pisze:
yankee a twoj potwor kiedy wyruszy na tory? bo Kaza cos konkurencji niema chyba ze z Rafalem Maxi ale on to juz chyba przezytka ma;d

Wyruszy na tor jak spotka twojego obok a tak powaznie mysle ze w przyszlym roku

Cytat:
2005-10-02 23:41:43, RooK pisze:
Jutro wrzuce zdjecia z iprezki z bisa od kazy woda sie lala strumieniami a kant pieknie wywijal na nawrocie od strony Bierunia moze widziales trzech takich co napedzali przy tej beczce dzieki za fajne wrazenia bylo na co popatrzec

a pamiętam,pamiętam- dzięki za doping

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

imprezka byla super pogoda dopisala ogulnie midzio bylo

i oto kilka fotek reszta bedzie puzniej ;P

mnie sie bardzo podobało , jeśli ma ktoś fotki lub filmik zielonego kaszla z nr 50 to był bym wdzieczny za przysłanie , potrzebuje dla sponsora pisiekrally@poczta.fm[addsig]

mata jakies filmy z bisem?

Cytat:
2005-10-03 17:29:02, Pisiek pisze:
mnie sie bardzo podobało , jeśli ma ktoś fotki lub filmik zielonego kaszla z nr 50 to był bym wdzieczny za przysłanie , potrzebuje dla sponsora pisiekrally@poczta.fm[addsig]

Gdzies na kamerze sie przewinal

ja bym prosił jak coś macie: czerwony k-shell z nr23

to dajta

Jeśli można to ja też bym profil o jakiś filmik.
ps Koza twój malacz powala. widzialem go już wcześniej (na kajtku w cz-dz zdaje się) ale tam nie robil takiego wrażenia

Cytat:
2005-10-03 21:49:41, DAWCY pisze:
... ps Koza twój malacz powala...

Nie wszyscy na raz z tymi fotkami

[ wiadomość edytowana przez: _Szary dnia 2005-10-03 22:36:47 ]

[ wiadomość edytowana przez: PitusK dnia 2005-10-03 23:32:09 ]

No piekne zdjecia rosnie na fotoreporter