Pionner, Panasonic, lub coś innego w granicach 500-600 zł

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich,

Proszę o pomoc w wyborze radia w granicach 500-600 zł. Chciałbym żeby odtwarzało format mp3, miało w miarę dobry wzmacniacz bo nie przewiduję zewnętrznego, no i przede wszytkim dobrą jakość dźwięku. (Nie wiem czy nie za dużo wymagam w tych granicach cenowych ) Radio nie koniecznie musi być nowe. Zastawiam się narazie nad takimi modelami:

Pioneer DEH-P3600MP - cena nowego w sklepie to prawie 1000 zł a na allegro właśnie w granicach 500-600 zł

Pioneer DEH-5700 w sklepie 820 zł, a allegro od 600 zł nowe

no i Panasonic CQ-C3301N - ten model podoba mi się najbardziej ale niestety nie wiem jak gra a to najważniejsze
Cena od 540 zł nowe w sklepach wysyłkowych.

Tak więc jeśli ma ktoś jakie kolwiek doświadczenia z wyżej wymienionymi modelami to proszę o dwa słowa o nich. A może jakieś inne modele są warte uwagi ? Z góry dziękuje za wszelką pomoc.

polecam pionki

4700 za 530zł mozna miec nowego

lub 5700 za 670zł

5700 ma pelny panel wyjscie na zmieniarke, obsluge pilota choc 4700 tez pilota raczej obsluguje

fajne radyjka ladnie graja a jak ktos woli ladniejszy panel (pelny) to raczej 5700

reszta dla mnie podobna

Panasonic i Sony sobie raczej daruj !!

[ wiadomość edytowana przez: bombel dnia 2005-07-21 11:44:32 ]

za tą kasę możesz kupić też chameleona JVC masa funkcji wyjście i sterowanie subem gra zajefajnie polecam