[SPAM] Protest przeciwko Al Kaidzie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Światowi liderzy pragną, abyś przyłączył/a się do protestu przeciw islamskim fundamentalistom. Zachęcamy wszystkich do wzięcia udziału w ogólnoświatowej demonstracji przeciw reżimowi Al Kaidy, w ten piątek o godz. 12.00.

Powszechnie wiadomo, że islamscy fundamentaliści są fanatycznymi przeciwnikami picia alkoholu oraz nie znoszą widoku nagich kobiet, dlatego zachęcamy wszystkie kobiety, aby w piątek o godz. 12:00 biegały nago po biurze lub w miejscu pracy, a w tym czasie mężczyźni, z piwem w dłoniach, będą próbowali je złapać. Naszym zdaniem jest to najlepszy sposób okazania sprzeciwu wobec terroru Al Kaidy i, co równie ważne, w ten sposób zdekonspirujemy ich zwolenników wśród nas! Osoby, które nie przyłączą się do protestu, to prawdopodobnie islamscy fundamentaliści!

Bądźcie czujni i gotowi na wszystko!

A ja mam urlop w tym czsie i nie dam rady doleźc do biura

U mnie ten pomysł nie przejdzie sami faceci a w dodatku 150% stanu to alkoholicy

Cytat:
2005-07-20 16:04:25, Chojnak79 pisze:
U mnie ten pomysł nie przejdzie sami faceci a w dodatku 150% stanu to alkoholicy

Chojnak.. Jak patrzę na Twój avatar to raczej jesteś 150% fundamentalistą.... My tu się nie damy nabrać....

Cytat:
2005-07-20 16:14:53, Navi pisze:
Chojnak.. Jak patrzę na Twój avatar to raczej jesteś 150% fundamentalistą.... My tu się nie damy nabrać....

kurde....
mam nadzieję, że spotkamy się na jakimś zlocie i będę miał okazję pokazać, że jestem słowiańską duszą tylko nie miej żalu, że dnia następnego głowa boli

Cytat:
2005-07-20 16:22:49, Chojnak79 pisze:
(...) tylko nie miej żalu, że dnia następnego głowa boli

Czyli będziesz próbował mnie otruć....

No Koleżanki i koledzy.. dwóch fundamentalistów już się ujawiło. A reszta?
Z braku piwa może być wóda, z braku kobit, mogą być koledzy

Jakich dwóch
Jakich dwóch

Mam 2 miechy wolnego i za nic na swiecie w tym okresie nie zacągniesz mnie do roboty

Tylko jeden dzień w ramach protestu będą ludziska ganiać nagolasa i pić wódę????
A postulujmy za całotygodniowym bieganiem nago i piciem

Gdzie będziesz biegała nago Chętnie się zjawię

Ale takie oglądanie kobi na golasa może czasami przynieść opłakane skutki dla naszego poczucia estetyki.

Kurde ale fajny protest !!!

Już wysłałem wiadomość do moich koleżanek w biurze.
Ostatni dzień w pracy przed urlopem i taka jazda, Ech....

Cytat:
2005-07-21 00:11:48, plump pisze:
Gdzie będziesz biegała nago Chętnie się zjawię

A czy napisałam, że to JA będę biegała????

NIeodniosłam tego bynajmniej do siebie a do ogółu.

Cytat:
2005-07-21 06:44:56, piotr_ek pisze:
Ale takie oglądanie kobi na golasa może czasami przynieść opłakane skutki dla naszego poczucia estetyki.

Cytat:
2005-07-20 17:16:19, Navi pisze:
Czyli będziesz próbował mnie otruć.... No Koleżanki i koledzy.. dwóch fundamentalistów już się ujawiło. A reszta? Z braku piwa może być wóda, z braku kobit, mogą być koledzy

oj tam Navi dramatyzujesz ...