| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Misiek123 Miłośnik FSO Polonez 1.4 GLI Bielsko-Biała | 2005-07-14 02:39:08 a jaki ten akumulator?
ja tej zimy miałem podobną sytuację. Auto stoi trzy dni, trochę mrozu i sru. Alternator nowy, przewody WN sprawdzone, kila miesięcy wcześniej usunięte domykacze szyb, kóre brały prądu jak diabli. Wszystko sprawdzone, woda dolana, niby wszystko ok... Któregoś ranka wśiadłem w autobus, pojechałem dwa przystanki, kupiłem już nie pamiętam za ile słowacki akumultor 60A i problemy się skończyły. Auto zapalało bez problemu po ciężkiej nocy w śniegu i wichrze. Po wymianie jeszcze raz wszystko sprawdziłem, wszzystkie kable, wszystko ok. AKumulator jak długopis, kiedyś się kończy i już |
OLO Miłośnik FSO ![]() 105L/125/125k/126S/1 ... Wawa | 2005-07-21 00:18:47 w borkach jest zegar który moze cosik pobierać.
Czy kliper czy Gwiaździsta - tego jeszcze nie wiadomo. Dzwoń jutro. Np. OLO: 506 702 151 ----------------- "Nigdy mnie nie zawiódł, nie zdradził ani raz. To wspaniała jest maszyna, choć ma już ze 40 lat. Fiacior mój to jest to, kocham go..." |