Rajd Pojazdów Zabytkowych KRAK 2005

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wybiera się ktoś na niego ?? Może przynajmniej jako fotograf ??
W sobotę będą na Rynku Głównym , pasowałoby podjechać i obejrzeć te cacka...
Więcej info ===> TU <<<<
Pozdro . Piotrek.

[ wiadomość edytowana przez: Peyyoo125 dnia 2005-06-30 09:03:47 ]

ja sie wybieram w sobote

ciekawa sprawa!
pewnie bede w sobote na błoniach, a moze uda sie w piątek podskoczyc na ta probe pod hotelem.

co jak co , ale na KRAKa warto jechac....jezdze tam od 10 lat chyba i zawsze jest wybornie chociaz tamtego roku bylo szczegolnie duzo samochodow ..nawet projektowalem dla nich dyplomy . Jedziemy z Bartem

Tylko nie zapomnijcie wziąść jakiegoś cyfraka !!
Ja będę w sobotę po pracy na Rynku , więc pewnie się spotkamy
Pozdro. P.

bullit juz ci mowilem!! powiedz przy mnie jeszcze raz "wybornie" to ci morde obije zardzewialym pogrzebaczem ... sie jutro umowimy na sobote pokibicujemy Trezowi

Ja też będę ...zdjęcia robił.
A jakby ktoś chciał to mam dzisiejsze.

jasne, że dawaj fotki! najlepiej wrzuc je na fotopic.net - samo zrobi fajną galeryjkę (250MB miejsca na foty). dziś na stacji benzynowej (rzekłbym "podrzędnej") natknąłem się na białego Fiata 500 Nuova - kierowca starszy gość, pilot jego córka...piękna furka!! tylko dźwięk maluchowskiego silnika na seryjnym tłumiku jakoś do niej nie pasuje.
na rynek raczej nie przyjdę, ale jak się uda to wpadłbym na lotnisko na próbę

Cytat:
2005-06-30 22:20:00, Bart128 pisze:
bullit juz ci mowilem!! powiedz przy mnie jeszcze raz "wybornie" to ci morde obije zardzewialym pogrzebaczem ... sie jutro umowimy na sobote pokibicujemy Trezowi

Chamie kompa Ci przyslali nowego ? czy na spectrum u sasiada

Cytat:
2005-06-30 23:18:33, widynek pisze:
jasne, że dawaj fotki! najlepiej wrzuc je na fotopic.net - samo zrobi fajną galeryjkę (250MB miejsca na foty). dziś na stacji benzynowej (rzekłbym "podrzędnej") natknąłem się na białego Fiata 500 Nuova - kierowca starszy gość, pilot jego córka...piękna furka!! tylko dźwięk maluchowskiego silnika na seryjnym tłumiku jakoś do niej nie pasuje. na rynek raczej nie przyjdę, ale jak się uda to wpadłbym na lotnisko na próbę

auto bylo ich czy pozyczone ? bo w Krakowie bialego fiata 500 ma Grzesiek Jerzykowski ...ma tez alfe spider z 72 bodaj i merca z lat 40...ta 500 ?

mercedes jedyny na swiecie chlop go znalazl pod podloga swojego nowego mieszkania wart fortune

[ wiadomość edytowana przez: BULLITT dnia 2005-06-30 23:29:54 ]

tak, to właśnie ta 500. szczerze mówiąc, pierwszy raz widziałem na żywo 500'tkę w Krakowie. Ostatnio na ulicach zauważyłem też fiata 600 (blado niebieski - zna ktoś??)

ja znam 600

[ wiadomość edytowana przez: BULLITT dnia 2005-06-30 23:35:05 ]

A oto moje fotki z poprzedniego Rajdu z zeszłego roku :

klik

KLIK

KLIK

KLIK

KLIK

KLIK

KLIK

KLIK

KLIK

Pozdro. P.

[ wiadomość edytowana przez: Peyyoo125 dnia 2005-07-01 10:32:31 ]

Trochę fotek:

fajną ma naklejkę

Zdjęcie z pikniku lotniczego w niedzielę.

[ wiadomość edytowana przez: fiat_maniac dnia 2005-07-01 00:21:23 ]

Wyborne...
widze wpływ Michała U hehehe no ale faktem jest ze to słowo dobrze odzwierciedla samochody pokazane na tym rajdzie.

a czy wiadomo o której samochody będą na rynku w Krakowie? Ja osobiście mogę na nie czatować od rana do wieczora ale postaram się przyprowadzić znajomego fotografa żeby zrobił nam kilka dobrych fotek na forum dla tych którzy nie mogą się pojawić na rynku w Krakowie...

rynek 13.30

galeria w interii

A już myślałem , że ktoś z naszych był i robił fotki , a tu nic.....

Najciekawsze fury , wg mnie :

To jest 124 cabrio ?? :

Trochę mało fotek Fiatom zrobili , więcej Mercedesom trzaskali , ale i tak spoko , trzeba tylko poczekać ,
aż na stronie Automobilklubu zrobią taką galerię , ale z tego roku .
Jak ktoś ma fotki swoje , to niech tu wrzuca !!
Pozdro. Piotrek.

[ wiadomość edytowana przez: Peyyoo125 dnia 2005-07-12 12:17:45 ]

ja robiłem zdjęcia cyfrówką kumpla, niestety zdjęcia będę miał dopiero jutro, i jutro wieczorem wrzucę je na sieć... powiedzcie mi tylko gdzie można znaleźć serwer na jakieś 200 -300 mb zdjęć?