Celtic Glasgow

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak pewnie wiecie graja tam teraz maciek żurawski i artur boruc. Maciek nie zaliczyl co prawda swojego debiutu do udanych (nie strzelil karnego) no ale tener gordon strachan jest zadowolony z niego i raczej bedzie zawodnikiem pierwszego skladu (oby tak bylo). Boruc natomiast zachwycil w swoim oficialnym debiucie w Celtach, obronil karnego i popisal sie kilkoma paradami. Zarowno trener jak i prasa brytyjska byla pod wrazeniem. Artur nie ma zagwarantowanego miejsca w pierwszym skladzie, musi walczyc o "swoje" ale jak tak dalej bedzie gral to spokojnie zostanie numerem 1 miedzy slupkami celtic.

Podsumowujac. Zycze obu pilkarzom aby grali jak najlepiej i zeby obaj grali w pierszym skladzie no i zeby celtic poszalal i w lidze i w pucharach

pozdr

p.s. ja juz jestem zarejestrowanym fanem celticu hihi

ciekawe czy Celtic wejdzie do ligii angielskiej...
A za chlopakow trzymam kciuki

Voy oprucz nas reszta facetow juz wyjalowiona z tej typowo meskiej rozrywki jaka jest pilka nozna ... szkoda no coz niech sobie w spokoju obejrza m jak matka zony lub na wspolnej

Cytat:
2005-07-20 21:50:51, thaniel pisze:
Voy oprucz nas reszta facetow juz wyjalowiona z tej typowo meskiej rozrywki jaka jest pilka nozna ... szkoda no coz niech sobie w spokoju obejrza m jak matka zony lub na wspolnej

zraniłes mnie ta wypowiedzią

coz na to poradzic Thanielku? my tu mozemy kibicowac Celtikowi a inni Carringtonom na przyklad . No ale coz zrobic.
Ja tez za chlopakow trzymam kciuki. I jestem dumny z Boruca Zostal wybrany graczem meczu .

PS. Tez jestem zarejestrowanym fanem Celticu

no no Speed to mialo ukuc

Voy cos czuje ze celtic bedzie najbardziej popularnym klubem z wysp teraz w polsce. Niesamowite ze kibice Legii i Wisly moga kibicowac jednemu klubowi hehe

pozdr

i tak bedzie wlasnie

ja tam bym wolał Żurawskiego w Wiśle...

oby nie było z Borucem i Żurawiem tak jak z Dudkiem, że cały czas ktoś na niego psioczy nawet jak ma super mecz

A ja uwazam ze lepiej niech artur i maciek graja w celticu wyjdzie to na dobre naszej reprezentacji

pewnie ze tak. o wiele lepsze doswiadczenie sie zdobywa grajac w lepszym klubie i z lepszymi przeciwnikami

Nalezy sie cieszyc ze wyjechali, ale niestety jedenym miejscem gdzie bedzie mozna ich zobaczyc to Liga Mistrzow badz Puchar UEFA.
nie wszyscy beda mogli kupic sobie Cyfre i pokukac na nich w lidze.

ja mam mozliwość kukania na nich w Lidze ale ostatnio żadko to robię, osobiście wole ogladać ligę angielską, włoską, hiszpańską

Cytat:
2005-07-21 09:49:44, speedmaster pisze:
ja mam mozliwość kukania na nich w Lidze ale ostatnio żadko to robię, osobiście wole ogladać ligę angielską, włoską, hiszpańską

ja mam Cyfre jeszcze od czasu jak byl Canal +.
ale ogladanie TV zajmuje mi raptem 30 minut przed snem