Pozdry Pozdry Pozdry Pozdry

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mozna tu pozdrowic kogo sie tylko da
Ja ze swojej strony pozdrawiam mojego mechanika pana Zbigniewa który niezle nawalczył sie z moim kantem

Pozdrawiam mame... i mechaników którym pewnie jutro auto zawiaze

co to za bzdury...??

a co nie miło jest przeczytac pozdry dla siebie??

Zrzutka na kurs surfowania po necie dla mechanika pana Zbigniewa.

pozdrawiam sasiadow, ktorych pies nasral mi na wycieraczke

Pozdrawiam tego !@#$%^ który puknał mi w przód poldka na parkingu wczoraj ...

Jaki nuemr konta na kurs dla pana zbigniewa.

oj Cuczu ty to masz jazdy, jak nie przedni zderzak na znaku, klamki na parkingu to teraz to hehe w niewlasciwym miejsc o wnie wlasciwym czasie sie zjawiasz

pozdro dla Czucza

podrawiam wojka Zbyszka,ciotke Helke,babcie Jadzie,stryjka Józka,brata Pawła,tego pierdolonego cwela mojego bylego szefa iwybieram bramke numer 4....

EDIT:zapomnialem pozdrowić plebana który byl przed chwilą u mnie po kolędzie i zapomnialem mu dać koperty jak wyłaził

[ wiadomość edytowana przez: kabul dnia 2005-01-24 21:39:22 ]

pozdrawiam ***** wykładowców UAM. Za tą ****** sesję!!

Pozdrawiam moją półośke żeby sie nieurwała!!!Pozdrawiam moje hamulce zeby jeszcze troche wytrzymaly!!
i pozdrawiam wszytkie wasze malce

Cytat:
2005-01-24 21:36:40, kabul pisze:
EDIT:zapomnialem pozdrowić plebana który byl przed chwilą u mnie po kolędzie i zapomnialem mu dać koperty jak wyłaził

Zaoszczędziłeś chociaż na paliwko

Pozdro dla pana w srebrnym Volvo, który o mało co nie wypuścił fajery z rąk jak go wyprzedzałem swoim kantem przy około 130 (waryjat jak powiedziała moja mądrzejsza połówka siedząca na fotelu pilota ) na siekierze.

[ wiadomość edytowana przez: jose dnia 2005-01-24 21:54:40 ]

Samael pedzelek - farba z malca i jakos to zrobiłem ze zbytnio nie widac.
Do lakiernika pojedzie juz na wiosne. a co do klamek to dzisiaj mialem telefon z komendy że podobno na kamerach centrum cos maja i mam pojechac zidentyfikowac czy to moje auto ....
Ciekawe na co im to skoro znajac zycie i tak nie znajde winnego , bo twarz bedzie słabo widoczna ...

Pozdrawiam kierownika Tesco im Gliwice ze zostawił pół parklingu nieodśniezone ale się bokami smiggggggaaaaaaaaa......

Ale sie wam cholernie nudzi........ciekawe co za bzdury ktos jeszcze wymusli i napisze o tym posta...

pozdrawiam pana ciecia ze sklepu kolo mnie, ze pozwala walic wodke na zapleczu po 22giej, po zamknieciu jest milo, cicho i przyjemnie tylko dzis ma skubany wolne

pozdrawiam wszystkich pozdrowionych wczesniej

Ja pozdrawiam siebie samego :] i moj lewy prog ktory jest pod listwa spojlerowa zeby BYL !~!!!!!!!!

pozdr dla mojego wykładowcy z matmy, za 8 godzin u niego pisze wyjściówke z calego semestru