MAM PROBLEM Z PAPIERAMI

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
ZAŁOŻYŁEM LPG PÓŁTORO ROKU TEMU W DOŚĆ DOBRYM I TANIM WARSZTACIE. NIESTETY WŁAŚCICIEL WARSZTATU ZWODZIŁ MNIE Z WYSTAWIENIEM DOKUMENTÓW DO REJESTRACJI. NA KOŃCU ZNIKNĄŁ WRAZ Z WARSZTATEM JAK KAMFORA A JA ZOSTAŁEM NA LODZIE BEZ PAPIERÓW NA LPG. CZY KTOŚ MIAŁ PODOBNY PROBLEM I JAK SOBIE Z NIM PORADZIŁ? POMOCYY!!!

Inny zakład lpg powienien ci teoretycznie wystawic homologacje na instalację, oczywiście odpłatnie wszystko. Nawet na allegro sie kiedys taki zakład reklamował chyba za 200zł to robił

Ale gościu głupoty opowiadasz i jeszcze propagujesz głupotę na forum!! Jesli nie masz nawet papierów na zbiornik to po pirwsze-spisz dane zbiornika z jego obudowy nr.ile ma litrów i jakie wymiary.Jesli to zbiornik STAKO to zadzwoń po wtórnik 30zł na nr.059-8405114 jeśli GZWM grotków to 077-4155271 tam ci podadzą nr konta na jakie przesłać kasę i w ciągu tygodnia dostaniesz wtórnik.co do faktury i homologacji na instalacje gazową to pozostaje ci ich tylko wyczaić po nazwie albo po prostu zgłosić odpowiednim władzom .No tak oczywiscie mozesz kupić tez fakturę jak ci to poleca gość seba ale to juz twoje ryzyko
Piszesz że zamontowałes gaz w DOBRYM I TANIM WARSZTACIE-chyba raczej się myliłeś ale skoro piszesz to po półtora roku użerania się z warsztatem o papiery to widzę ze głupota ludzka nie ma granic

Majster od gazu wyciął ten numer 11 osobom.