Do wszystkich klubowiczow 127-128

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
z przykroscia stwiedzam ze forum Fiata 127-128 Klub Polska
zostaje zaniedbane ...

forum to zoststalo stworzone aby pomagac, doradzac, kierowac itd itd

nie jest dla mnie zjawiskiem przyjemnym ze nie ktorzy bedac w posiadaniu 127-128 nie udzielaja sie w zyciu aktywnym forum.,..
ale to wszystko zmieni sie,...

od dnia dzisiejszego chcialbym aby do tego postu dokleily sie osoby ktore maja ochote brac czynny udzial w rozwoj forum i strony
fiat127.friko.pl

porsze o napisanie uwag odnosnie do forum strony itd...

chcialbym porfesjonalnie podesjsc do sprawy...

z powazaniem KONRAD REMBISZ - TREZ

no na przyklad ja!!! A forum moim zdaniem sie spisuje, dzieki niemu nawiazalem kontakt z Satizem z bb.. kupilem skrzynie, w toku jest kupowanie nadkoli, półosi...... od Myszy...

No ja też się zapisuję i ile będę mógł to pomogę. Ale tak jest chyba na wszystkich fiatowskich forach (mowa o tych starszych fiatach).

...

bywam czasem ale nizbyt często w sumie i tak dominujr tu 127 ale o 128 też coś bywa...

Trez forum dziala calkiem poprawnie, choc fakt troche "leniwo", oraz jak wspomniano w wiekszosci poruszane tematy to Fiat 127.

Generalnie dobra idea bylo by stworzenie w Polsce, penego rodzaju "platformy kontaktowo-pomocowej" dla posiadaczy Fiata 128. Oprzec to wsztsko na jakims prostym i czyte;lnym CMS ( chocby Mambo ) i oddac w rece urzytkownikow.
Rozmawialismy o tym kieys juz z MQ .

Wzorem powinno byc www.fiat128.de ( nie jako strona a jako owa platforma )

Jestem rowniez gotowy pomoc.

Pozdrawiam
Qba

Moim zdaniem forum dobrze dziala, tyle ze ruch troche maly.
Wiele sie tu dowiedzialem!!!
Chetnie pomoge.

Na mnie też możecie liczyć a szczególnie jeśli chodzi o fiata 127 mk1

ADON 127

.....jeszcze jedno, zeby nie to forum to nie wiedzialbym o zlocie w Borkach i Miedzianej Gorze.

namnie równiez mozna liczyc

Cytat:
2005-08-28 13:06:20, Qba pisze:
Generalnie dobra idea bylo by stworzenie w Polsce, penego rodzaju "platformy kontaktowo-pomocowej" dla posiadaczy Fiata 128. Oprzec to wsztsko na jakims prostym i czyte;lnym CMS ( chocby Mambo ) i oddac w rece urzytkownikow. Rozmawialismy o tym kieys juz z MQ . Wzorem powinno byc www.fiat128.de ( nie jako strona a jako owa platforma )

dalej tak uważam.

Dobrze jest...

Jak dla mnie też git

A moze by sie wrescie spotkac jakas wieksza ekipa??? Za tydzien jest zlot w Borkach, dobra okazja na spotkanie i fiatow sporo bedzie.

gigi

forum jest ok, tyko spotkań mało ...
kazdy zawsze cos remontuje, poprawia itp. a na zlociki nie ma czasu ...

pozdrawiam
kuba- 127 mkI, kraków

Cytat:
2005-09-06 10:46:11, bjkubek pisze:
forum jest ok, tyko spotkań mało ... kazdy zawsze cos remontuje, poprawia itp. a na zlociki nie ma czasu ... pozdrawiam kuba- 127 mkI, kraków

Maja racje spotkan itp mozna powiedziedz 0 wiem ze niema nas tylu co np126 ale pare jest

Trez - chyba troche dramatyzujesz - forum dziala jak dziala ,ale wez pod uwage ze posiadaczy 127,128 w Polsce ktorzy chca sie udzielac na forum jest molo .Wedlug mnie forum dziala calkiem
dobrze.
Gigi-apropo Miedzianej-znowu dalem dupy,czasy nie najgorsze,ale znowu nie umialem opanowac auta i zaliczylem trzy pacholki,w tym dwa na mecie stop zeby bylo smieszniej.

Trez - chyba troche dramatyzujesz - forum dziala jak dziala ,ale wez pod uwage ze posiadaczy 127,128 w Polsce ktorzy chca sie udzielac na forum jest molo .Wedlug mnie forum dziala calkiem
dobrze.
Gigi-apropo Miedzianej-znowu dalem dupy,czasy nie najgorsze,ale znowu nie umialem opanowac auta i zaliczylem trzy pacholki,w tym dwa na mecie stop zeby bylo smieszniej.