Blachy Poldek-->DF - co pasuje?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
powoli przymierzam sie do robienia blacharki w swoim aucie i zaczynam poszukiwania blach. Zastanawia mnie czy jakieś elementy blacharskie pasują i do fiata i do poldka zamiennie? Np. podłoga bagażnika? nadkola? progi? elementy podłogi? inne?

i jeszcze czy ktoś może mi powiedzieć czy to jest wzmocnienie czołowe do poldka czy do fiata: wzmocnienie czołowe?

to do fiata... z elementow blacharskich raczej nic... ewentualnie podluznice, ale tylko niektore fragmenty... podloga do bagaznika raczej nie pasuje, na allegro byla niedawno oryginalna

Zasadniczo nie pasuje nic,ale przy odrobinie pomysłowości można wykorzystać właśnie podłużnice,elementy podłogi itp.Płyta podłogowa jest bardzo podobna więc tylko tam mozna pokombinować.w przypadku klasyka szukałbym jednak elementów oryginalnych.

no to kiszka. a co z tym wzmocnieniem czołowym? Fiat czy Poldek?

ps. dajcie znać jeśli macie jakieś namiary na elementy blacharskie do df-a, tj. wzmocnienie + pas przedni, drzwi przód, podłoga bagażnika, podłużnice tył, błotnik tył lewy, progi, inne.

Cytat:

no to kiszka. a co z tym wzmocnieniem czołowym? Fiat czy Poldek?

To wzmocnienie jest napewno do fiata

Klapka od wlewu paliwa powinna pasowac

wzmocnienie czolowe to jest to z allegro
pas przedni zostaje dorobic z mrowskiego - kratki z poloneza, 8 kawalkow blachy, pol dnia zabawy i gotowe
drzwi szukaj - czasem sie trafiaja pod skalpele
podloga bagaznika j.w szukaj na allegro
blotniki tylne pasuja od mra i sa na allegro co chwile
progi pasuja z mra
podluznice tylne, ta czesc plaska do ktorej przykrecamy wieszaki bywaja dostepne w sklepach
ogolnie trzeba szukac...
allegro twoim przyjacielem

Lechu zapytaj w Gdańsku na Elbląskiej koło kościola... gość jak nie ma to sprowadzi... ceny zawsze były rozsądne

dzięki nikuss za wyjaśnienia. teraz nic tylko pozostaje znaleźć

W gdańsku możesz też szukać:
- ul. Na Stoku 40, tel 302 45 48, 342 91 40
- ul. Grnwaldzka 489 552 22 67, 554 21 48
W Gdyni jest też mały sklep na ulicy Pomorskiej
W Pruszczu - za przejazdem (w kierunku Tczewa) po lewej stronie hurtownia

Cytat:
2005-03-04 12:21:35, korek pisze:
W gdańsku możesz też szukać: - ul. Na Stoku 40, tel 302 45 48, 342 91 40 - ul. Grnwaldzka 489 552 22 67, 554 21 48 W Gdyni jest też mały sklep na ulicy Pomorskiej W Pruszczu - za przejazdem (w kierunku Tczewa) po lewej stronie hurtownia

a w Warszawie ?

Cytat:
2005-03-04 12:58:52, Lechu pisze:
a w Warszawie ?

A w Warszawie to ja korzystam z kontaktów Piotrka DJ'a.
Nawet nie wiesz ile On wie.

A warszawie podjedz na Cokołowa, byłem tan niedawno i koles miał troche rzeczy.
Natomiast jes sklep gdzie koles moze sprowadzic prawie wszystko i tanio. Jakis czas temu widzialem u niego podłoge do fiata cos kolo 220 p. Sklep kest 2 km od warszawy, jak lecisz górczewska w strone jelonek, przecinasz lazurowa i dokladnie 2 km lecisz prosto , beda dwie zatoczki autobusowe naprzeciwko siebie i zaraz po nich sklep po lewej stronie. Generalnie koles ma bardzo tanio. Polecam
Jak by co to moge sie z toba przjechac
Pozdrawiam

A ja mam pytanko, ile mniej więcej kosztuje komplet progów (wewn i zewn, prawy i lewy) do 125p?
Bo przymierzam sie do wymiany w pewnej czerwonej rakiecie i nie wiem ile mogę dać, a mam okazję pewną...tylko nie mam blaaaadego ile to kosztuje normalnie w sklepie.
Pozdrawiam

poszycie 18zł, podproze z gniazdem na ramie podnosnika ~15zł, wzmocnienie wewnetrzne ~15zł, w 100zł spokojnie sie zmiescisz

PS. jakby ktos potrzebowal to mam pare fabrycznych wewnetrznych nadkoli tylnych do 125p oddam za 30zł komplet

[ wiadomość edytowana przez: Samael dnia 2005-08-18 22:50:28 ]

Cytat:
2005-08-18 22:43:51, Samael pisze:
poszycie 18zł, podproze z gniazdem na ramie podnosnika ~15zł, wzmocnienie wewnetrzne ~15zł, w 100zł spokojnie sie zmiescisz PS. jakby ktos potrzebowal to mam pare fabrycznych wewnetrznych nadkoli tylnych do 125p oddam za 30zł komplet [ wiadomość edytowana przez: Samael dnia 2005-08-18 22:50:28 ]

bądzmy konkretni: sprzedasz, nie oddasz

heh no fakt sprzedam