Uporzadkowany przod:)125p

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witka-chcialem sie pochwalic wam nowym przodem,zrobiony przedwczoraj-wczoraj go dokonczylem otoz w miejsce pozostalych wlotow jakie zostaly wstawilem czarna siatka-ktorej nie widac raczej na fotkach ale z pewnoscia tam jest
zycze przyjemnego ogladania(fotki w profilu)
pozdro

[ wiadomość edytowana przez: Krupek dnia 2005-06-11 12:30:55 ]

jakos niezbyt mi to podchodzi... tzn chodzi mi o kształt wlotow po bokach za za duze powierzchnie

generalnie może być... choć rzeczywiście czegoś tu jeszcze brakuje...

A mam pytanie czy przez te plastiki z przodu będzie szybciej jeżdził czy więcej palił. Nie podoba mi się!!!!!!

jest okej ale ten duzy wlot na gorze powinien byc chyba szerszy bo masz za duzo wolnej plaskiej powierzchni nad bocznymi wlotami, ale musialbym oblukac na zywo. BTW jedyny kant po innym tuningu niz na "klasyka" (ale dziwny neologizm stworzyłem ) który jest fajny .

z pozdrowieniem ze słonecznego Poznania

Na tych felgach naprawde jest kozak, oby tak dalej

tylko go obnizyc i w zime snieg odgarniac

WOF dobry w chuj,bardzo mi sie podoba,w koncu cos normalnego,a nie te 125 robione na jeszcze starsze niz sa. Przod wyglada wypas,wszystko mi sie podoba,jest GIT

dzieki za wszystkie opinie-dzis wyczyscilem silniczek wiec niedlugo pojawia sie tez fotki
pozdrawiam

Mnie sie podba tylko cos bym z przednia blacha wykombinowal.

mi równiez sie podoba dla kazdego cos innego nie tylko klasyk

http://img232.echo.cx/my.php?image=dsc015648he.jpg
http://img232.echo.cx/my.php?image=dsc015711ga.jpg
http://img232.echo.cx/my.php?image=dsc015738bd.jpg
fotki z dzis wieczorsilnika ,przodu i tyluzycze przyjemnego ogladania

[ wiadomość edytowana przez: Krupek dnia 2005-06-11 22:51:31 ]

Witam !!! Krupek chcial bym ci powiedziec ze ten tlumiczek z tylu mi sie podoba i ogolnie ladny fiacik tylko przod jakos nie do konca mi sie podoba !!! ale to zdanie na ten temat
POZDRAWIAM

Fotka 1'a
Fotka 2'ga
Fotka 3'a

wszystkoe zajebiste, tylko ten przedni zawias ale chyba nam wszytskim ciężko dogodzić - wszystko w swoim czasie

krupek ale masz kufa zajefajny filter ja też taki chce!
jakiś przepis na takie cus??
ciąć ogrinalną puszkie i ją pochromowac czy jakoś tak?

Krupek - autko malina. Pierwszy raz widzę stuningowanego kredensa który naprawdę wygląda super!!!!!! Jedyne co mnie razi to te przyciemniane szyby - albo wszystkie, a przynajmniej boczne łącznie z przodem (wiem, wiem - przepisy, chociaz co do zderzaków to też jakoweś są) albo żadne.
Ale tak ogólnie to gratulacje!!!!

fajny naprawde ,ale proponuje przód dać niżej będzie lepszy efekt,bo taki zawias przy takim spoilerze straszy,reszta jak najbardziej ok

Powiem tak :
nie lubie kredensów ale ten mi sie naprawde podoba. Fajny style ale ten pług z przodu odpada, zostawilbym tak jak fabryka dała i byloby naprawde pieknie

Autko ogólnie jest zajebiście zrobione!! jest tylko jeden mankament PRZÓD...przynajmniej na zdjęciach podoba mi się w każdym elemencie, szczególnie na tych felgach robi niesamowite wrażenie, ale z tym przodem coś bym zmienił!!

A mi sie nie podoba... wyglada ochydnie ale na lans pod remiza sie nadaje. Hmm dla mnie beznadzieja
Ale to kwestia gustu....
Pozdrawiam