Jakie audio

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam, w przyszlym tygodniu mam zamiar kupic jakies autko i najprawdopodobniej bedzie to Mitsubishi Colt C50. Planuje juz do niego jakies audio i wlasnie nie weim co kupic. chcialbym zeby6 bylo w miare tanio i jakos to gralo... Nie chcem kupowac wszystkiego na raz. Nie znam sie na tym za bardzo ale myslalem nad czym takim: na poczatek radyjko do 350zl np. Panasonic, Pionier, Panasonic albo cos innego co zaproponujecie, do tego np. cos takiego JBL. Mam juz kupiona skrzynke Blaupunkt GTb 300. Za jakis czas dojdzie jescze do tego jakis wzmak 3 kan. na bas i glosniki. Moje pytania to czy taki sprzet da rade jakos zagrac i czy moge na poczatek podlaczyc bass i te glosniki pod samo radio, no glosniki to napewno ale jak podlaczyc skrzynke. Nie znam sie na tym ale chcialbym miec w samochodzie jakies przyzwoite granie. Prosze o pomoc w tej sprawie i z gory dziekuje.

tesame pytania... ale mam juz peugeota 205. odezwie sie ktos?

Jeśli chodzi o radio to proponuje Pioneera, a do basu raczej przyda się wzmacniacz. Niewiele radyjek ma wyjście na suba, a jezeli nawet jest to brakuje mocy żeby rozbujać głośnik. Taka sugestia - kup nowe radio (chyba że z rąk pewnych na 100%) i co ważniejsze nowe głośniki. Pozdrawiam

Teraz planuje radio wlasnie Pioneera, DEH 3700, Glosniki JBL GTO 605Ce. narazie nie mam kasy na wzmaka i chce wszystko podlaczyc pod radio. wzmacniaccz widzialem jakis blaupunkta 1x200 + 2x70 RMS ale to dopiero za jakis czas, narazie tak jak napisalem.