| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
maly-gls HF MEMBER pony Tomaszów | 2007-01-29 19:05:07 witam wiesz z twojego opisu zbyt dużo się dowiedzieć nie można bo nawet niewiesz czy to jest z tyłu czy z przodu a pozatym tak jak ty to nazwałeś burczenie to zbytnio nic nie mówi jak byś troche dokładniej to opisał to i może coś by się wymyśliło a tak to ciężko jest co kolwiek powiedzieć pozdro |
pawelts HF MEMBER hyundai accent krakow | 2007-01-29 21:04:51 moze cos w skrzyni biegów.....sam nie wiem...... ![]() |
maly-gls HF MEMBER pony Tomaszów | 2007-01-29 21:37:52 zwróć uwage czy prędkość ma jakiś związek a mianowicie przy jakiej prędkości zacznie a przy jakiej ustanie a następnie czy ten dzwięk jesttylko gdy masz włozony bieg czy jak nawet jedziesz na luzie z tą prędkością w jakiej to się zacznie bo jeśli miał byś taki objaw np.20km-50km to mogą to być łożyska jeśli jednak tylko jest to słuchać tylko gdy masz wrzucony bieg to sprawdż sobie poziom oleju w skrzyni a tak na wszelki wypadek obejżyj mocowanie wydechu |
pieroog HF MEMBER Hyundai Accent Zabrze | 2007-01-29 22:20:18 Jak jade na luzie to w silniku coś można powiedzieć "gwiżdze" i co obojetnie jaka predkoscia jade. Mozna cos z tym zrobic? |
maly-gls HF MEMBER pony Tomaszów | 2007-01-29 22:55:34 gwiżdze hmm może poprostu przy jakiejś prędkości poprostu obroty silnika są większe i dlatego masz taki objaw a czy da się to usunąć obawiam się że raczej chyba nie wiesz co, to najlepiej jak by ci odpowiedział ktoś kto ma takie autko jak wasze czy poprostu u niego terz jest taki objaw a gdzieś na forum był już poruszany wątek o wysokich obrotah podczas jazdy na luzie może go odszukaj i tam coś może jest na ten temat , no niestety za dużo nie pomogłem no cóż co wiem to pomoge pozdro |