Propozycja - Legnica i Spoty [Ważne]

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wczoraj rozmawiałem z właścicielem eTurbo, ( Jarkiem - jeśli ktoś kojarzy z wyjazdów do np. Skarbimierza w zeszłym roku. )
Otóż, zaproponował że na swojej stronie http://www.eturbo.pl może zamieszczać informacje o spotach w Legnicy, ale jeżeli będziemy przynajmniej z dwu tygodniowym wyprzedzeniem o tym informować. Na stronę dziennie jest nawet kilka tysięcy wejść, więc napewno frekfencja na naszych spotkaniach by wzrosła. Co Wy na to? Może w końcu ustalimy stałą porę i tak będzie na eTurbo?

btw. Jest ktoś, kto może zrobić jakąś legnicką stronę www? Garsut miał już projekt, więc możemy komuś podesłać aby dokończył.

Pzdr i czekam na komentarze...

hmm przy robieniu stronki moge pomoc - jakies grafy, banery czy cos mozna wykminic....tylko potrzebny bylby ktos kto by to do kupy poskladal bo ja niestety jeszcze nie umiec robic www...ale pomoc moge - mam juz teraz czas takze spoczko

To takie stale to moze zostaniemy przy ostatniej niedzieli miesiaca ??

To teraz szukamy chętnego do zrobienia stronki
Niedziela to nie bardzo, lepiej imho piątek, tak jak jest, np. co dwa tygodnie o 20 na lotnisku. (?)

Jak reszta??

A stronke postawcie sobie na CMS Mambo - jest łatwe, szybkie i user friendly

Potrzebujecie tylko konta z php i MySql.

Pozdrawiam

Cytat:
2005-07-09 19:10:00, ASV pisze:
To teraz szukamy chętnego do zrobienia stronki Niedziela to nie bardzo, lepiej imho piątek, tak jak jest, np. co dwa tygodnie o 20 na lotnisku. (?) Jak reszta??

Piatki o 20, co 2 tygodnie. Bo i tak w niedziele wszyscy spia

To takie info puszczę do eTurbo. Czyli kolejny Spontan 22lipca o godzinie 20, tam gdzie zawsze.

Teraz kto mógłby zrobić stronkę?

cos mało chętnych do pomocy widze...

kurde ludziska - kto umie www zrobic ? bo ja jeszcze nie

dobra...inaczej - kto ma instalke front page'a lub temu podobnego programu i moze pozyczyc na dzionek ? sam sie zabiore i cos pomodze moze

asv - masz cos takiego? wiem ze w necie jest ale modemem dwa miechy bede to ciagnal....

[ wiadomość edytowana przez: Grzechu dnia 2005-07-11 17:37:42 ]

Cytat:
2005-07-11 11:28:07, ASV pisze:
To takie info puszczę do eTurbo. Czyli kolejny Spontan 22lipca o godzinie 20, tam gdzie zawsze. Teraz kto mógłby zrobić stronkę?

dlamnie moze byc

Cytat:
2005-07-11 17:24:40, Grzechu pisze:
cos mało chętnych do pomocy widze... kurde ludziska - kto umie www zrobic ? bo ja jeszcze nie dobra...inaczej - kto ma instalke front page'a lub temu podobnego programu i moze pozyczyc na dzionek ? sam sie zabiore i cos pomodze moze asv - masz cos takiego? wiem ze w necie jest ale modemem dwa miechy bede to ciagnal.... [ wiadomość edytowana przez: Grzechu dnia 2005-07-11 17:37:42 ]

Podaj mi pełną nazwę pliku, bo jestem zielony w tych sprawach. Mam szybkie łącze to ściągne w 2-3godziny.

Microsoft Front Page - na pewno cos takiego gdzies znajdziesz - jak mozna to wersje polska - o ile jest wogole
Dzieki z gory

Wezmę na spontan.

spontan... umawiany 2 tygodnie wcześniej to już nie spontan... tylko spot po prostu

ale tyle alityki...
w niedziele wszyscy śpią?
jakoś na spot którego miało nie być przyjechało mnostwo aut i jakos nie spali.
piątek wieczór jest po to zeby odetvhnąć po tygodniu pracy i piwko na grilliku strzelić, a nie stać na lotnisku.
do tej pory jak spoty były w niedziele to zawsze ktos przyjeżdzał i zawsze wiedzieli, że są w pierwszą niedziele miesiąca (a nie w ostatnią stein!)

Cytat:
2005-07-13 07:42:52, hator pisze:
piątek wieczór jest po to zeby odetvhnąć po tygodniu pracy i piwko na grilliku strzelić, a nie stać na lotnisku.

O a moze kiedys zrobimy takiego wspolnego tuning-grilla? np. w ktoras niedziele na spalonej ,czy gdzies tam...

taaa...jasne...tylko kierowcow kazdemu pozałatwiaj

Cytat:
2005-07-13 07:42:52, hator pisze:
jakoś na spot którego miało nie być przyjechało mnostwo aut i jakos nie spali.

Ale o czym Ty mówisz? O tym co było 5 czerwca?

tak. piekna niedziela była i jak w kazdą piekną nedziele był piekny spot.

ano fajnie bylo - tylko GT o tym spocie trabilo juz od marca to sie nie dziwie ze tyle ludzi przyjechalo....zaloze sie ze wiekszosc z nich nie weszla na www.sqad.pl zeby sprawdzic jakies info co do zlotu - bo przeczytaliby sprostowanie i nie przyjechali....

dlatego o zlotach trzeba trabic i pomysl ze stronka jest dobry, potem na stronie eTurbo walnąc banera do naszej i lajcik - frekwencja na pewno sie powiekszy

Cytat:
2005-07-14 07:32:09, hator pisze:
tak. piekna niedziela była i jak w kazdą piekną nedziele był piekny spot.

A rozumiesz różnicę między spotem, a zlotem, o którym info jest w gazetach i na innych stronach www pół roku wcześniej?

Nie no przeciez nie rozumie - Hator tuningiem zaczą sie interesowac wczoraj...