CZY TEN FORD NALEZY DO KLUBU ?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
ZNA KTOS Z WAS MOZE WLASCICIELA TEGO
RS 2000

http://www.trader.pl/details,131,DMS-486-20232-163.asp

LUB MIESZKA BLISKO TEGO KOMISU?

DZIEKI ZA WSZELKIE INFO

Ciekawe, skąd wziął te 177 KM.

Cytat:

Moze w stajni pracuje

Cytat:
2005-07-24 17:11:44, WilK pisze:

ze znaczka RS i ospojlerowania

Wilk-u moze 27KM idzie zchipowac?? zawszewydech mu da jakies 5KM

No fakt, nie zauważyłem

Cytat:
2005-07-24 17:03:57, PIGMEY pisze:
ZNA KTOS Z WAS MOZE WLASCICIELA TEGO RS 2000 http://www.trader.pl/details,131,DMS-486-20232-163.asp LUB MIESZKA BLISKO TEGO KOMISU? DZIEKI ZA WSZELKIE INFO

powiedz co Cie interesuje to jakbym tak jutro przejeżdzał to mógłbym się coś dowiedzieć...aczkolwiek nic nie mogę obiecać...

cos mi sie wydaje ze widzialem juz u nas w ogloszeniach to autko
jesli tak to wolisz nie wiedziec jak z tylu wyglada
i jak mnie pamiec nie myli zaczynalo u nas z cena ok 20 k

Jesteśmy już w Europie. Takie autko warte góra 1800 ojro.

tylko Wilku ono jest po tuningu

Dla nabywcy ważny jest rocznik i przebieg. Jak właściciel uważa, to może "odtuningować".

Cytat:
2005-07-24 17:36:40, WilK pisze:
Dla nabywcy ważny jest rocznik i przebieg

Nie dla kazdego,powoli wlasnie to zaczyna sie u naszych rodakow zmieniac i jedno szczescie...

Moze Mag sie nim zainteresuje - ma klime
Na zdjeciu calkiem przyjemnie sie prezentuje

Cytat:
2005-07-24 17:36:40, WilK pisze:
Dla nabywcy ważny jest rocznik i przebieg. Jak właściciel uważa, to może "odtuningować".

tak się tylko mówi... a jak sie chce auto odtuningować to nabywca kręci nosem że wtedy trzba z ceny zejść bo sie tyle rzeczy pozmienia na serię ....i tak wkoło...

Tak jak mówiłem - pisałem...

bylyb wdziczny jak bys go ogolnie zobaczyl wypytal czy jest wart uwagi i trasy(300km) , i jesli masz aparacik to bede wdzieczny za jakies foto .z tylu z boku i wnetrza.czoywiscie tylko jesli bys tam przejedzial, nie zeby sie fatygowac specjalnie i marnowac czas .

Dzieki za zainteresowanie

Ale i tak więcej niż 1800 ojro nie przepłacałbym.

moim zdaniem nie jest wart tych pieniedzy jesli to to autko co mysle
ale raczej tak bo kolory sa bardzo podobne
wiec z tylniej klapy usuniete sa swiatla a miast seryjnych wstawione cos jakby lexusy jak mnie pamiec nie myli

Cytat:
2005-07-24 18:22:21, PIGMEY pisze:
bylyb wdziczny jak bys go ogolnie zobaczyl wypytal czy jest wart uwagi i trasy(300km) , i jesli masz aparacik to bede wdzieczny za jakies foto .z tylu z boku i wnetrza.czoywiscie tylko jesli bys tam przejedzial, nie zeby sie fatygowac specjalnie i marnowac czas . Dzieki za zainteresowanie

postaram się obejrzeć to cudo i zrobić jakieś zdjęcia jak nie jutro to mo że w tygodniu..jak cos będe wiedział to się odezwę

Cytat:
Moze Mag sie nim zainteresuje - ma klime
Na zdjeciu calkiem przyjemnie sie prezentuje

MAG już sie nim interesował

Rozmawiałem z właścicielem.

Ma jedną poduszkę a nie dwie jak w ogłoszeniu z autohandlu.
177KM mial przed założeniem gazu (podobno sprawdzone na hamowni - zmienione koło zamachowe i zrobiona głowica)

Mam parę zdjęć w większej rozdzieloczości, ale niestety na kompie w robocie, a właśnie wyjeżdżam na urlop