MotoNews.pl

Fiat 125p i wrx;)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
ello
ostatnio jak szalalem z kumplami na lotnisku na Krywlanach,niespodziewanie wtargnelo Subaru Impreza WRXmusialem go przegonic swoja mocado tego zalaczam filmikpozdrawiam i zycze milego ogladania(filmik krotki,ale tresciwy )yowww

http://www.acn.waw.pl/test/krupek_i_wrx.wmv

Dla leniwych...

dobre z tym oc.. to fakt.. hahaha tak trzymac!!!

Krupek jak kupię Borka, to przyjeżdżam do Ciebie na lekcje rajdowej jazdy bokami Pierwsza klasa

Prawidłowo

Cytat:
2005-03-13 15:10:37, k1cyprys pisze:
dobre z tym oc.. to fakt.. hahaha tak trzymac!!!

Zajebiste

Cytat:
2005-03-13 15:38:27, eFeSOwiec pisze:
Krupek jak kupię Borka, to przyjeżdżam do Ciebie na lekcje rajdowej jazdy bokami Pierwsza klasa

dawajchetnie podszkoletylko nie wiem czy snieg jeszcze bedziebo na asfalcie to kruchonajwyzej szuterekhehe

Fajny akcent komentatora

Raz pamiętam jak pojechałem do Białego, to nie mogłem jednego kolesia w magazynie zrozumieć Ale w sumie w Poznaniu podobną akcję miałem, o Śląsku to już nie wspominam nawet. "Nie szło się dogadać"

makaveli trzeba byc twardym

Cytat:
2005-03-13 15:58:00, nikusss pisze:
makaveli trzeba byc twardym

kaj-nie-kaj da się dogadać, kaj-nie-kaj nie

Cytat:
2005-03-13 16:04:26, Makaveli pisze:
kaj-nie-kaj da się dogadać, kaj-nie-kaj nie

a już tam

ja tam nie sledziukuje i w ogole nie wiem o co chodzi

Ehehe - dobra akcja Ale ja się nie dziwie kolesiowi w subarynce - przecież by sie zapłakał gdyby mu DF porysował lakierek

Krupek niebardzo mi się podoba dizajn Twojego kwadrata, ale za tą akcę MAX RESPECT!!!
Niebieski plastix podwinął ogon pod siebie i w długą...

pomocy, sciaglem ale mi sie nie otwiera [2 razy] bo pewno nie mam kodeka, skad jakiego bo nie wiem i bladze,

Cytat:
2005-03-13 23:35:24, jacek_s125 pisze:
Krupek niebardzo mi się podoba dizajn Twojego kwadrata, ale za tą akcę MAX RESPECT!!! Niebieski plastix podwinął ogon pod siebie i w długą...

Panocku, przeca to dobra fura. Z rajdowymi korzeniami. I na 4 łapy pędzona. Dobre bydle

wez odpal winampem 5.05-napewno pojdzie
a jak nie to srodek niezawodny,na wszystko-ALLplayer

no ale uciekl i tyleprzestraszyl sie warkotu czychajacej bestiizarty zartami ale gosciu niezle wymiatal-a moze ta subarynka bo sypal sniegiem jak male tornado

Cytat:
2005-03-13 23:44:54, Realdoom pisze:
pomocy, sciaglem ale mi sie nie otwiera [2 razy] bo pewno nie mam kodeka, skad jakiego bo nie wiem i bladze,

weż odpal z wmp on sam pobierze kodec z netu

Cytat:
2005-03-13 23:58:23, Krupek pisze:
no ale uciekl i tyleprzestraszyl sie warkotu czychajacej bestiizarty zartami ale gosciu niezle wymiatal-a moze ta subarynka bo sypal sniegiem jak male tornado

poprostu subarynka jest z puszek po sardynkach, anasze df z blach po ruskich t-34 i mogłaby się gościowi z subarynki zrobić harmonijka.