Jakie niedrogie CB do auta ???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam
moje pytania mogą wydać się wam troszkę prostackie, ale nie ogarniam tematu CB mimo ze kiedyś używałem tego urządzenia (alan18+futura 5/8 )

1.jakie niedrogie i małe(bardzo) cb do auta
2.jaka do tego antenę (magnez)

na cały sprzęt chciałbym wydać nie więcej niż 250zł jest to możliwe

z tego co już wyczytałem pozwolenia nie są już potrzebne i cale szczęście

[ wiadomość edytowana przez: biedron_rafi dnia 2005-08-04 01:49:30 ]

Za 250 zl napewno NIE kupisz nowego zestawu. Moze gdzies wynajdziesz uzywke ale watpie... A poza tym poczytaj forum, stare watki tam jest wszystko napisane

Cytat:
2005-08-04 01:48:20, biedron_rafi pisze:
Witam moje pytania mogą wydać się wam troszkę prostackie, ale nie ogarniam tematu CB mimo ze kiedyś używałem tego urządzenia (alan18+futura 5/8 ) 1.jakie niedrogie i małe(bardzo) cb do auta 2.jaka do tego antenę (magnez) na cały sprzęt chciałbym wydać nie więcej niż 250zł jest to możliwe z tego co już wyczytałem pozwolenia nie są już potrzebne i cale szczęście [ wiadomość edytowana przez: biedron_rafi dnia 2005-08-04 01:49:30 ]

Tak na 2 km zasiegu Uniden juz za 260 zł + midland 66 cm na magnesie 45 zł wiec całośc 305 zł , ale czy to dobry zestaw , jesli chodzi o radyjko jak najbardziej ale antenka no jak ma byc do 305 zł to wlasnie tylko ta, proponowal bym np.ML-145 na magnesie ale to juz 170 zł.

Jak juz chcesz kupic CB kompletne to lepiej w to zainwestuj i badz z tego zadowolony, a nie wyrzucaj kasy w bloto. Tanie i dobre radyjko to mozesz miec w granicach od ok.300zl , a mam tu na mysli Unidena 520xl, chodz sam uzywam Presidenta Harrego. Co do anteny to ceny zaczynaja sie powyzej 100zl, a proponuje ci Alana 2001 Turbo o poteznych parametrach i zaczynajacymi sie w cenie od ok.150zl