Program USTERKA

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
tak przeglądam posty o usterkach, problemach i innych hopach z naszymi epserakami i doszedłem do wniosku że to dobry samochód do Programu USTERKA - ciekaw jestem co by ci mechanicy z gazet wyprawiali

a użyczyłbyś im swojego autka na potrzeby programu?
Bo ja chyba nie

no raczej

W sumie nie mam nic przeciwko remontowi silnika na koszt producenta programu

Jestem za

panie a tej rdzy pod drzwiami to też nie było

ja sluze zdezelowanym sprzeglem
choc autko juz u mechanika i to raczej nie takiego jak Ci z owego fachowego programu

Cytat:
2005-07-16 15:12:07, Cwikus pisze:
ja sluze zdezelowanym sprzeglem choc autko juz u mechanika i to raczej nie takiego jak Ci z owego fachowego programu

Jak pojedziesz do innego mechaniora to okaże się że poprzedni to papudrak. Jak nie uda się czegoś popsuć to czasem naprawią.

ten mechanik to moj bdb znajomy i wie jak jezdze, wie jak zrobic samochod.

pomijajac ze za robocizne place grosze, mam taniej na czesci dzieki jego kontaktach z bylymi hurtowniami.

tylko daleko troche no ale jakos dojechalem i jest....

... bo to w ogole to nie jest 'mechanik', nie ma otwartego biznesu. naprawia tylko samochody znajomych, dorabiajac w garazu

Krzyska Esperak bedzie w sam raz, bo Krzys prowadzacy USTERKE mieszka 3 ulice dalej

a wiesz że faktycznie jakoś coś tak kojarzę :p

my jako jedni z nielicznych mamy w swoim klubie takie osoby krore zawsze pomagaja w usunieciu usterek a jakie to usterki ....czujnik paliwa kolebiacy fotel kontrolka awarii silnika (tymczasowy blad) niewysowajaca sie antena slabe pdrobki sprezyn i takie tam blache sprawy to maja byc awarie???? Kazda z nich mozna tanim kosztem zreperowac zobacz jakie awarie nekaja francuzow to dopiero auto dobre dla dziennikarzy