| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
-JACO- Klubowy Weteran Megane RS250 Cup Warszawa | 2005-07-25 14:18:26 https://www.motonews.pl/forum/?op=fvt&t=46674&c=25&f=17&orderby=desc&hq=jakie%20radio&start=20
Oczywiście ten link już przeglądałeś ?????? Inne napewno też, bo napewno otworzyłeś wyszukiwarkę i wpisałeś: "Jakie radio"... Jeśli tak, to spoko |
qbaj pro cee'd 1.6 CVVT warszawa | 2005-07-25 16:31:14 sygnal telephone mute ma obecnie prawie kazde radio..natomiast nawet leciwe konstrukcje np blaupunkta maja dodatkowe wejscie na telefon..tzn uzywaja wlasnego wzmacniacza zeby wyprowadzic na glosniki sygnal z telefonu..nie pamietam ktore modele ale to mozna sprawdzic..ja wlasnie jestem na etapie montowania carkitu w samochodzie i zeby wyprowadzic sygnal na glosniki samochodu musze uzyc specjalnej przejsciowki ale i tak jest to lepszym rozwiazaniem niz dodatkowy glosnik ktory nie wiadomo gdzie wsadzic..jesli chcesz wydac 500zl to doradzam poszukanie uzywanego zestawu ze zmieniarka to zdecydowanie lepsze rozwiazanie niz radio cd w kabinie..chocby ze wzgledu na zlodziei ooo np cos takiego[ wiadomość edytowana przez: qbaj dnia 2005-07-25 16:32:24 ] |
Kolber7 VW TOURAN & SKODA OC ... Katowice .::SILESIA TEAM::. | 2005-07-26 09:50:44 No to Ci pomogę.....
kilka dni po kupnie autka (1,5 do 2 miesięcy temu) kupiłem radyjko Pioneer DEH-3700MP za 450 zł na allegro nówkę, znalazłem gościa ze Śląska odebrałem osobiście i jeszcze miałem gratis montaż, wraz z przejściówką złącze DU-ISO
Radyjko ma moc 4x45W i naprawdę fajnie gra nawet na 2 seryjnych przednich głośnikach (tylnie u mnie harczą) no i najważniejsze ma MP3 pozdro |
![]() bobson Espero 1.5 Kraków | 2005-07-26 13:43:18 qbaj jak to nie wiesz ja wiem, zeby szukac Pioneer DEH-3700MP a to wazne o to mi chodzilo, bo ja nie znam sie w ogole na radiach :| az wstyd sie przyznac no ale .... ![]() |
the_undertaker Klubowy Weteran Passat/New Beetle Złotniki Kujawskie | 2005-07-26 15:57:32 Z wyjściem/wejściem na telefon nie będzie problemu chyba w obecnych jak i trochę już leciwych radiach. To faktycznie ma już większość z nich.
Co do problemów dotyczących kradzieży ewentualnego radia to nie ma co się zastanawiać. Złodziej potrafi ukraść nawet radio bez panela więc bez względu na zabezpieczenie radia i tak jesteśmy narażeni na jego kradzież. Ja osobiście dysponując Twoją kasą kupiłbym jednak radyjko z CD/MP3 bez zmieniarki. Za 500 złotych bez problemu dostaniesz markowe nowe radio i to nietylko na Allegro ale także i w sklepie. Wspomniany Pioneer czy też ja sam widziałem w sklepie w mojej okolicy radyjko SONY CDX-S2220 CD z możliwościa odtwarzania MP3, moc 4x50 Watt, wyjściem na wzmacniacz. To tylko dwa przykłady, ale możliwości i modeli jest z pewnością więcej. Najważniejsze to przy 500 złotych nie ma co się chyba oglądać na RoadStary, First Austria itp. nie ujmując im niczego. Wybór zaś czy radio z CD czy kaseciak ze zmieniarką, nowe czy używane należy już do Ciebie. Ja skłaniałbym się ku pierwszej opcji z możliwościa odtwarzania MP3 gdyż to zawsze duży plus (wiadomo o so chozi). Trzeba też jednak pamiętać, że radio to nie wszystko. Ważna jest też jakość głośników. |
Kolber7 VW TOURAN & SKODA OC ... Katowice .::SILESIA TEAM::. | 2005-07-26 16:34:41
wskazałem koledze drogę życiową
tak na serio, to w obecnej chwili wziąłbym model wyższego pioneera 4700MP, ma pokrętło do regulacji głośności i możliwość podpięcia pilota.... a tu masz takie radio z Krakowa klikkk TU pozostałe pioneerki z Małopolski pozdro |
SpeedR Była biała lodówka, ... Wawa/ Perth (Aussie) | 2005-07-26 20:49:29 Jeśli szukasz czegoś naprawdę fajnego i zamierzasz w przyszłości rozbudowywać "sprzęta" polecam Pioneer' owskiego Decka (tzn. radio bez wbudowanego wzmacniacza) np. używanego DEX P88R. Kilka lat temu był to najbardziej High End' owy sprzęt używany w zawodach sound off, obecnie do wyjęcia za 450 - 500 zł. w dobrym stanie.
Wada - konieczność osobnego wzmacniacza. Zaleta - wiele... ale ma np. wysokonapięciowe (4V) wyjścia przedwzmacniacza. Tu masz Linkasa Pozdrawiam - SpeedR [ wiadomość edytowana przez: SpeedR dnia 2005-07-26 21:11:17 ] |
![]() bobson Espero 1.5 Kraków | 2005-07-26 22:52:43 hmmm jakby to powiedziec, duzo tego teraz pozostaje sie tylko porozgladac po sklepach i tak dalej dzieki za pomoc ! |
Kolber7 VW TOURAN & SKODA OC ... Katowice .::SILESIA TEAM::. | 2005-07-26 23:02:17
właśnie był u mnie qmpel i sprzedaje swojego kenwooda z nubiry ze zmieniarką na 6CD za 250 zł (chyba dobra cena jak za 7 letnie radio??) dokładam i kupuje albo pionka 3700 albo jak dobrze pójdzie 4700 MP
na Twoim miejscu wiele bym się nie zastanawiał, są to chyba jedne z tańszych markowych odtwarzaczy i co najważniejsze są dobre......... rozważ też to też mają dobra opinię.... |