[k] skrocone oslony popychaczy f126p

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jak w temacie, oslony skrocone 3mm, komplet
prosze o fotki na stachu_1@wp.pl

odswiezam

Pogadaj z szarym, może za godziwe pieniądze Ci takie odstąpi ...

nikt nie ma jakis ladnych oslon?

ladnych ?? to ma wygladac czy dobrze funkcjonowac ? przeciez i tak ich nie widac... obudowa termostatu przeciez musi byc zalozona na silnik.

Może sie dogadamy, ja sobie zrobiłem i sie dobrze spawują nic nie cieknie i nawet ładnie wygladają. Fotki Ci wysle, bo pewnie ma Mochu, a jak nie to sie zrobi zrobi

Ja mam obudowę a widać polerowane osłony

[ wiadomość edytowana przez: _Szary dnia 2005-07-30 13:13:51 ]

a jak sciagniemy obudowe termostatu to co bedzie ? Lepsze chłodzenie.. na lato akurat !! ? czy moze sie myle ?

jak wogóle nie ma obudowy to podobno chłodzenie jest gorsze, co innago jak obudowa jest powycinana. Ja mam usunięty dół (klapa i kawałek blachy) oraz kolnako obrócone w stronę klapy...

ok czekam na foty i propozycje cenowa
stachu_1@wp.pl

Cytat:
2005-07-30 13:30:47, _Szary pisze:
jak wogóle nie ma obudowy to podobno chłodzenie jest gorsze, co innago jak obudowa jest powycinana. Ja mam usunięty dół (klapa i kawałek blachy) oraz kolnako obrócone w stronę klapy...

Podobno ? bo ja mam ciagnieta obudowe i lepiej mi chłodzi !!

Cytat:
2005-07-30 18:23:37, wrc126p pisze:
Podobno ? bo ja mam ciagnieta obudowe i lepiej mi chłodzi !!

Lepiej ci chłodzi?? A termometr masz założony?? Czy tylko tak ci isę wydaje, bo ktoś ci coś tam powiedział???

kiedys był juz temat co je lepsze a co je gorsze.
Na oko to sie h** zobaczy a i to nie zawsze.
Pamiętam że ja miałem obudowe wyciętą tzn. została blacha około 5cm przy cylindrach i nad nimi, reszta wycięta. Tyle ze na zime lepiej chyba założyć tą obudowe i zrobic tak jak szary pisał

Cytat:
Na oko to sie h** zobaczy a i to nie zawsze.

Nie no text pierwsza klasa. Wyjebałem z fotelika