Atest na folje

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam pytanko dotyczace atestu na folje do przyciemnienia szyb
czy czeba miec ten atest na kazdej szybie na ktorej jest folia czy mozna miec tylko jeden a jesli jeden to na ktorej szybie ma byc naklejony

dziekuje z gory

atestr musisz miec na przednich bocznych szybach jeżeli spełniaja oczywiście wymogi przepuszczalnośi światło i stopnia przyciemnienia...a tylne możesz sobie zamalować smołą, czarną farbą i na koniec zabic deskami i nie musisz mieć na nie atesu...

dokładnie! a z tego co wiem to na przednie można dostać atest tylko w przypadku piecowego wypalania

a na tylnia szybe

Cytat:
2005-07-23 23:24:20, hans7 pisze:
dokładnie! a z tego co wiem to na przednie można dostać atest tylko w przypadku piecowego wypalania

na folie też dostaniesz o ile masz przepuszczalność 70 % ..

a nadal chodzi mi po glowie tylnia szyba co z nia czy tez moze byc oklejona do 70% przepuszczalnosci z atestem gdzies naklejonym czy nie

tylna szybe tez mozesz sobie deskami zabic

Cytat:
2005-07-23 23:38:58, skorpion pisze:
a nadal chodzi mi po glowie tylnia szyba co z nia czy tez moze byc oklejona do 70% przepuszczalnosci z atestem gdzies naklejonym czy nie

tylnią szybę możesz sobie okleić każą folia ..nie ma na to przepisu...szyby tylne nie musza mieć żadnej przepuszczalności a tym samym atestu...załóż sobie taką folie jaka CI się podoba i na tylne szyby nie martw się o żaden atest,...

dzieki bardzo

Cytat:
2005-07-23 23:44:37, skorpion pisze:
dzieki bardzo

prosze bardzo..służe pomocą na przyszłośc