| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
CzEkCzEk HF MEMBER PONY 1,5 GLS / Mega ... Zabrze | 2005-07-25 09:19:26 witam watek bedze troche nie na temat ale tez tyczy sie koreanca,
Dzis zbuntowal mi sie Dajewo Matiz obiaw taki ze rano odpalilem h=chama bez problemu postal zapalony z minutke az wszystko zamknolem potem przy ruszaniu mi sdechlo to ustronstwo i juz go odpalic nie idze przekrecam kluczyk i zima nawet bendiks nie reaguje moze ktos wie jak sie z tym uporac, no i sorki za temat nie zwiazany z naszymi hultajkami, ale pomyslalem sobie ze chyba najwczesniej u nas na forum znajde pomoc, pozdrawiam CzEkCzEk |
Dominik_G HF MEMBER Mitsubishi Galant EA2A Skawina | 2005-07-25 10:08:59 Szukaj w prądzie, stacyjka, kostki, bezpieczniki, klemy na akku. |
CzEkCzEk HF MEMBER PONY 1,5 GLS / Mega ... Zabrze | 2005-07-25 11:22:41 bezpieczniki sprawdzilem, klemy chyba tez nie bo jakby nie dostawal dostatecznej ilosci pradu to by bendiks przynajmniej cykal, dzis bede szukal ale nie wiem co z tym zrobic jak ktos bede mial jakies inne sugestie to piszcie, pozdro |
Remlen HF MEMBER Hyundai GETZ Poznań | 2005-07-25 11:27:19 A alarm się nie wykończył? Miałem podobnie w Espero.
Sprawdź prądy!! |
CzEkCzEk HF MEMBER PONY 1,5 GLS / Mega ... Zabrze | 2005-07-25 20:01:49 Ok temat uwazam za zamkniety poradzilem sobie tylko w dajewo mogli wymyslec bezpieczniki w 2ch miejscach w komoze silnika i w srodku auta i to jeszcze w takim miejscu ze w zyciu bym na to nie wpadl pozdrawiam i dzieki za zainteresowanie |