MotoNews.pl
5 Fajne zdjęcia ;] (108426/0) - PT

Fajne zdjęcia ;]

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Pewnie przy innym aucie niż BMW też by mi się udało namówić tą słodycz na zdjęcie ale co tam ...

Świetnie to wygląda. Mam nadzieje że nikogo tutaj nie gorszą gołe pośladki ;]

[ wiadomość edytowana przez: Brzoza525i dnia 2005-08-03 10:24:11 ]

No i to się nazywają zdjęcia BMW!!! Gratuluję obu obiektów Tak trzymać!

WOW ale maszyny...

Cytat:
2005-08-03 10:30:41, Jeztom pisze:
WOW ale maszyny...

aż się chce pociągnąć za sznurki i ją poprowadzić

ale tak wolniutko

Cieszę się że wszystkim się podoba autko ;] Ciekawe tylko czy ktoś chociaż zauważył że to E34 ;]

Jeszcze parę fajniejszych wkleję

Apropo ostatnio sobie zaciski na czerwono pomalowałem Nie wiedziałem jaki kolor dobrać do karoserii ale ten chyba pasuje. Przy malowaniu wyjąłem odbojniki poszarpane z przedniego zawieszenia bo latały w sprężynach. A ja się dziwiłem czemu on aż taki czuły jest i nie mogę po normalnych drogach jechać szybciej niż 70 jak są jakiekolwiek koleiny Ile może kosztować wymiania sprężyn i teleskopów?

To jest Twoja znajoma jakas czy spotkales ja przypadkiem i namowiles na foto?? Jezeli to przypadkowa laska ktora namowiles na foto przy Twoim aucie to powiem raz jeszcze: Boze blogoslaw BMW!!!! Wooow, ale posladki (dobrze ze moja Kobieta nie zna adresu tego forum )

To ja miałem takie fajne auto ? Na nastepna impreze jade z wami

Cytat:
2005-08-03 12:21:58, gie_rappa pisze:
To jest Twoja znajoma jakas czy spotkales ja przypadkiem i namowiles na foto?? Jezeli to przypadkowa laska ktora namowiles na foto przy Twoim aucie to powiem raz jeszcze: Boze blogoslaw BMW!!!! Wooow, ale posladki (dobrze ze moja Kobieta nie zna adresu tego forum )

No niestety znajoma to nie była ;] Jak ja bym chciał mieć takie znajome ale to by chyba było zbyt piękne. To była moja dziewczyna od 4 lat ;] Ona ogólnie nie była namawiana na to foto tylko poprostu tak chodziła To jest jej częsty ubiór, w końcu za to ją kocham =] Ale to i tak bez znaczenia, marka jest cudowna, chyba jak jakaś dziewczyna ma ulubioną markę to zawsze to jest BMW Przypuszczam że pod dyskoteką by można zrobić takie zdjęcia z przypadkowymi dziewczynami.

[ wiadomość edytowana przez: Brzoza525i dnia 2005-08-03 16:58:39 ]

Jeszcze mi sie przypomniało że przy E30 też są fajne

Są jeszcze inne, które o wiele lepiej wyszły ale niestety topless takie raczej jakbym wstawił to bym zrobił z tego forum erotyczne a w końcu i tak chodzi o entuzjazm do marki.

[ wiadomość edytowana przez: Brzoza525i dnia 2005-08-03 17:09:20 ]

Cytat:
2005-08-03 16:57:39, Brzoza525i pisze:
chyba jak jakaś dziewczyna ma ulubioną markę to zawsze to jest BMW

ja znam wyjątek, żeby było śmieszniej to moja dziewczyna, ogólnie BMW jej sie podoba ale od E32 wzwyż. E30 Coupe dla niej odpada na maxa mówi o E30 C że to wygląda jak Fiat...(ale wybaczam jej) E30 Touringa powiedziała, że jeszcze ścierpi. A wogóle to w przyszłym roku robi prawko i dopiero będę mieć dylemat, powiedziałem jej że trzeba będzie kupic z automatem, bo moja psychika nie wytrzymałaby zgrzytów skrzyni... Myślałem nad jakimś E30 automat bo to tanie jest ale ona o Mercu mi gada ... pzdr

Cytat:
2005-08-03 17:08:55, Jeztom pisze:
ja znam wyjątek, żeby było śmieszniej to moja dziewczyna, ogólnie BMW jej sie podoba ale od E32 wzwyż. E30 Coupe dla niej odpada na maxa mówi o E30 C że to wygląda jak Fiat...(ale wybaczam jej) E30 Touringa powiedziała, że jeszcze ścierpi. A wogóle to w przyszłym roku robi prawko i dopiero będę mieć dylemat, powiedziałem jej że trzeba będzie kupic z automatem, bo moja psychika nie wytrzymałaby zgrzytów skrzyni... Myślałem nad jakimś E30 automat bo to tanie jest ale ona o Mercu mi gada ... pzdr

Hmmm no ciekawe Mojej się z kolei żaden mercedes niepodoba. O tym E30 ze zdjęcia też mówi że wygląda jak fiat Mi tam się tym świetnie jeździło Szkoda że to było 316 w automacie ale i tak pierwsze auto na długo pozostanie w pamięci mimo, że teraz jeździ nim siostra. E34 jej sie podoba bo przyzwyczaiła się już że ma takie światła. E36 jej się podobało ze względu na połączone lampy... w sumie ma rację ale mi bardziej pasuje wieksze auto

Cytat:
2005-08-03 17:13:13, Brzoza525i pisze:
Hmmm no ciekawe Mojej się z kolei żaden mercedes niepodoba. O tym E30 ze zdjęcia też mówi że wygląda jak fiat Mi tam się tym świetnie jeździło Szkoda że to było 316 w automacie ale i tak pierwsze auto na długo pozostanie w pamięci mimo, że teraz jeździ nim siostra. E34 jej sie podoba bo przyzwyczaiła się już że ma takie światła. E36 jej się podobało ze względu na połączone lampy... w sumie ma rację ale mi bardziej pasuje wieksze auto

ja w E30 nie widzę nic złego i mi się podoba bardzo, E34 także, ogólnie moja dziwczyna ma zboczenie na Cabriolety, jak stoimy obo jakiegos to mało się nie przesiądzie, chyba kiedys trzeba będzie w takiego się zaopatrzyć bo nie wiem jak długo ją utrzymam...

Cytat:
2005-08-03 16:57:39, Brzoza525i pisze:
No niestety znajoma to nie była ;] Jak ja bym chciał mieć takie znajome ale to by chyba było zbyt piękne. To była moja dziewczyna od 4 lat ;] Ona ogólnie nie była namawiana na to foto tylko poprostu tak chodziła To jest jej częsty ubiór, w końcu za to ją kocham =] Ale to i tak bez znaczenia, marka jest cudowna, chyba jak jakaś dziewczyna ma ulubioną markę to zawsze to jest BMW Przypuszczam że pod dyskoteką by można zrobić takie zdjęcia z przypadkowymi dziewczynami. [ wiadomość edytowana przez: Brzoza525i dnia 2005-08-03 16:58:39 ]

To fajna laska jak chodzi na codzień w stringach tylko.
Nie zimno wieczorami ?

Cytat:
2005-08-03 17:20:16, Jeztom pisze:
ja w E30 nie widzę nic złego

a ja widze cos zlego w e30, widze zlego jeztoma w e30 jak jego laska sie oglada za kazdym cabrio

Cytat:
2005-08-03 20:02:41, baz-e30 pisze:
To fajna laska jak chodzi na codzień w stringach tylko. Nie zimno wieczorami ?

Czasami się zdaża ;] Ale przecież bluzkę miała jeszcze Nad morzem non-stop topless chodziła Wtedy to mi dopiero przyjemnie z nią było. Żałowałem strasznie że nie mam w samochodzie skóry bo tak fajnie w samych stringach na skórzanych siedzeniach =] Ale jakiś znajomy mi mówił, że latem nie dałaby rady tak usiąść bo by się popażyła. A co do zimna wieczorami to te zdjęcia przy kwadracie były robione nad autostradą gdzie mocno wiało i było na minusie ;]

Cytat:
2005-08-03 20:30:54, tolo84 pisze:
a ja widze cos zlego w e30, widze zlego jeztoma w e30 jak jego laska sie oglada za kazdym cabrio

E30 w cabrio musi mieć i koniec ;] Mi się cabrio jakoś nie podobają :/

Cytat:
Są jeszcze inne, które o wiele lepiej wyszły ale niestety topless takie raczej jakbym wstawił to bym zrobił z tego forum erotyczne a w końcu i tak chodzi o entuzjazm do marki.

Dawaj te zdjecia to napewno zwiekszy "entuzjazm do marki"

Cytat:
2005-08-03 20:30:54, tolo84 pisze:

naprawdę zły to jestem jak ogląda się za Cabrio Mercedesem i później tekst(cykliczny):

"Stare Merce wyglądają ładniej niż stare BMW. Ja chcę takiego tylko, że kolor czarny lub srebrny"

na co ja odpowiadam:

" Po moim trupie"

Jeztom, nie pękaj mojej też sie bardziej widzi cały czas E36 bo jest "zgrabniejsze". A ja tam wolę klasyczne kształty E30, E34 i E32...z resztą, co kobiety wiedzą...

Cytat:
2005-08-04 10:46:25, biem pisze:
Jeztom, nie pękaj mojej też sie bardziej widzi cały czas E36 bo jest "zgrabniejsze". A ja tam wolę klasyczne kształty E30, E34 i E32...z resztą, co kobiety wiedzą...

Taaaa tylko, że to ja będę miał problem w przyszłym roku, na czym uczyć ją jeździć...??!!