MotoNews.pl

Skradziono mi Fata 125p - Wrocław

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ukradli mi dzisiaj Fiata 125p DW 0709H kremowy stan prawie idealny, Stało sie to we Wrocławiu na pl. Grunwaldzkim miedzy godziną 19 a 1 z 11 na 12.VII.2005 Gdy by ktos z was zauważył go prosiłbym o informacje. Miał on dla mnie duża wartość sentymentalaną (od 25 lat w rodzinie) i jest to moje pierwsze auto które wpełni potrafie sam naprawic i ulepszyć. Czekam na jakies informacje.
P.S. Jestem może nowy na forum ale zawsze czytam ciekawostki z tego forum.

Jakies foto?

Fiat sie znalazł dzisiaj rano ale juz nie tak ideał. W rowie i pełna dewastacja.
Jak ktoś zna tych "odważnych rajdowych" CHUJKÓW to może mnie umówić na krótkie spotkanie!
Tak poza tym czy ktoś z Was z Wrocławia rozbiera fiata na części? Chętnie kupie kilka elementów tj.:
chłodnice
plastiki pod kierownice ze stacyjka i przełącznikami
zderzak przedni
tylne klosze prawe
jakiś aku
i kilka drobnostek

To cale szczescie ze sie znalazl szkoda tylko ze z dewastowany .
Moja 600 skradli poprzedniemu wlascicielowi obili oba boki, skradziono caly srodek do dzis nie moge go
skapletowac .

no co za sków**** syni są na tym swiecie !! rozpierdolic klasyka !!!!!!! takich to trzeba odrazu uspić !!! zaczynam sie bać o mojego malutkiego bobka !!

ja mam kilka czesci z fiacika 125p

ja dziś widziałem klaasykaa lekko skundlonego na sprzedaż za 400 zetów. bialy. rp 1972. namiar na priva