| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Race_D Miłośnik FSO FSO SPORT Sin City... Bydgoszcz | 2005-07-25 22:43:39 Co tu dużo pisać - chciałbym zaimplementować sobie uchwyt do kubków z beemki do Carola ino nie wiem co tam pod nią gdzie jest . Najlepiej pasowałoby mi tuż nad kratkami od nawiewu środkowymi, ale tam to już sam wiem, że sie nie da . Wspomniane ustrojstwo wygląda tak:
Wymiary ma to mniej więcej 19x9cm, głębokie na 5-6,5cm zależnie czy wcisne całe na równo (co bym wolał zrobić) czy będzie wystawał fragment do tego przewidziany .
No i teraz pytanie do Was drodzy bracia i siostry - gdzie by to można wcisnąć . W zasadzie zostaje tylko kawałek nad schowkiem więc pytanie jak tam pod spodem wygląda? Z przodu (w sensie bliżej fotela) są bezpieczniki, czy jest coś za nimi? Jakiś tunel od dmuchawy mogę poświęcić bo i tak coś kijowo to wszystko dmucha . |
![]() Grzech Miłośnik FSO Polonezy dwa i pół. :) Nieporęt | 2005-07-25 22:47:39 Co się ma nie dać? Wyjmij schowek i nawiewy to zobaczysz ile jest tam miejsca. |
Wilu | 2005-07-25 22:48:54 no to jednak się będziesz kulał tą carówką? mówiłeś, że na części |
Nomad Miłośnik FSO Wspomnienie po Gdańsk | 2005-07-25 22:51:53 Race - tą czarną część bez problemu upchniesz w desce jest sporo pustej przestrzeni ... gorzej będzie z tą klawiaturą do sterowania uchwytami |
Makaveli Miłośnik FSO Opel Omega B 2.0 8v Warszawa | 2005-07-25 22:54:19 Kwiii tam, niepraktyczne te uchwyty... butelkowe nijak tam nie podejdzie, a puszkowe się pognie |
Race_D Miłośnik FSO FSO SPORT Sin City... Bydgoszcz | 2005-07-25 23:49:10 No jest to jakiś dupowóz, do lutego ma OC więc trza je wyjeździć . Poza tym muszę w końcu Kanta zrobić bo tym to wstyd jeździć . Jak wiadomo nie można dobrze zrobić auta jak sie nim jeździ ciągle więc potrzebne było zastępcze wozidło . Folia do szyb przyjdzie na dniach więc już będzie jako-tako do jazdy po łikendzie.
Mak, zdziwiłbyś się jakie te uchwyty praktyczne . |