ND 23 paźd 15:30 Tele 5 - program o CTS i CTS Compressor

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Siema
Jeśli wszystko na czas zostanie zmontowane to.. w tą Niedzielę o 15:30 na Tele 5 w programie Auto Moto Extreme wystąpią 3 Corolle TSport wraz włascicielami.
Ja,Szad,Mateo. Można bedzie tez zobaczeć CorolleTsport Compressor z TMP i usłyszeć obiektywną opinie z jazdy testowej
Program powstał dość spontanicznie zaczęło sie od porownania CTS compressor z Mini Compressor kolegi Nika
..potem spontanicznie zabraliśmy kamere na spot Corolli i materiał może zostać rozszerzony o Club Corolli, nasze CTS bardzo zaciekawiły panią redaktor i postanowiła zrobić wywiad..efekt bedzie widać w tą niedzielę.
zapewne bedzie widać jak sie trzesiemy z zimna ...nie było cięć ani prob wiec mogliśmy palnąć jakąś gafe
p.s. film być moze bedzie dostepny w wersji divx na stronie programu po emisji
pozdro69
Y

Ciekawe...Niestety nie mam Tele5 i z tego powodu film w Divx bardziej mnie interesuje. Swoją drogą, gdzie można takie cudo(CTS Compressor) zobaczyć na żywca?
Pzdr.

szkoda, że nie mam Tele5 - pooglądałoby się kolegów

tele5 to taki program w kablowkach glownie chyba..CTS compressor jest jako autko demo posiadaczem jest TMP. sadze, ze mozna zobaczec je, w ktorymś z salonow..spytam
osobiscie ci powiem ze autko ladnie sie prezentuje ma dobre zawieszenie i hamulce..to tyle

Super, nie moge sie doczekac

P.S Pani redaktor lubi sobie podriftowac swoja 328 ,uwazajcie zeby wam bryk nie zajezdzila

tez nie mam Tele 5 ale na divx bede czekał

heh bylo jedno ujecie CTSkompressor..czyli jestesmy za tydzien

no właśnie byłam u lubego i goladalismy i nie było. W przyszłym tygodniu napewno nie oglądnę

bezie pewine divx

Ja obejzalem divX z TKP, Yarys gratuluje, teraz bedziesz slawny, moge autograf ? . Corolki ladnie wypadly, minusem jest to, ze bylo za duzo gadania a za malo samochodow . Yarys napisz czy mozna tu podac ten link z TKP, pytam bo nie wiem na czyim serwku to lezy i zeby nie bylo sytuacji ze komus sie transfer skonczyl.Pozdro

no to zrobimy szadowi troche ruchu na serwerku
http://www.szad.nowodwory-metro.waw.pl/cc/cc_in_da_tele5.wmv
zdjecie z autografem juz szykuję