Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
kabul F&F Sympatyk Corolla E11 Club Tropicana | 2005-07-30 22:34:28 zwracam sie z prosba do osob znajacych sie na rzeczy...
mam problem z moja nagrywarka...jest to BENQ DW1610 mam od poczatku z nia problemy zwiazne z odczytem i zapisem plyt DVD+R...dowiedzialem sie ze na 99% pomoze zmiana biosu bios mozna pobrac z oficjalnej strony firmy (firmware tam jest napisane ale to ponoc to samo) programik juz pobralem jest to zwykly plik *.exe ktory odpala sie spod windy i jest tam instrukcja obslugi nawet ale nie ma w niej paru informacji o ktorych bym sie chcial dowiedziec a nie chce ryzykowac bo cos nie tak i nagrywarka na smietnik ![]() glowne pytanie?czy trzeba wylaczac wszystkie dzialajce w tle programy?jeszeli tak to skad wiedziec w menadzerze zadań ktory proces mozna wylaczyc? z gory dzieki jezeli ktos bedzie cos wiedzial |
![]() Meehow_K 106&126 Kraków | 2005-07-30 22:52:54 IMO Trzeba zamknąć wszystkie okienka i niepotrzebne programy oraz aplikacje takie jak firewall, antywirus... najlepiej wszystko z tray'a. Zamykanie poszczególnych procesów z menadżera to już przesada ![]() ![]() |
![]() dooh F&F Sympatyk GM Korsa Gliwice | 2005-07-31 08:16:20 Polecam ten artykuł:
http://www.cdrinfo.pl/software/artykuly/artykul_w.php?ID=20040102200158 W menu po lewej stronie wybierasz kolejne rozdziały. |
kabul F&F Sympatyk Corolla E11 Club Tropicana | 2005-07-31 14:54:18 dzieki wielkiie chlopaki ale niestety lipa...pojawia mnie sie ze drive cannot be upgrade ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jutro zadzwonie chyba do wsparcia technicznego ![]() |