MotoNews.pl

Obnizone zawieszenie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam pytanie odnosnie zawieszenia , w moim nowym nabytku czyli omedze B mam obnizone zawieszenie, ładnie to wyglada i po dobrych drogach klasycznie sie jezdzi ale po dziurach dobija i tu pytanie czy to jest normalny objaw przy obnizonym zawieszeniu takie dobijanie
miałem wrzucic kilka fotek nowej furki tylko nie kumam jak to zrobic

[ wiadomość edytowana przez: Biznes dnia 2005-07-25 23:48:56 ]

Masz za miekkie sprezyny i tyle.

Co do fotek to pod okienkiem gdzie piszesz wiadomosc masz przycisk "obrazek". Jak go nacisniejsz otwiera sie okienko w ktore wklejasz adres zdjecia z sieci. Zeby wstawic zdjecie z komputera musisz najpierw je wstawic do internetu - tutaj polecam przyklejony watek Zoltara

Zbieraj 2 tysie na amorki.

Uroki drogich używanych aut

QLogic masz racje te sprezyny sa za miekkie i nisko siadaja to juz sprawdziłem i dziwi mnie to ze ludzie przerabiaja na takie niskie i sportowe zawieszenia ładujac tyle kasy i jeszcze trzeba sie dziur w drodze wystrzegac, wiec albo bede wszystkie wieksze omijał (czyt. próbował) albo zmienie na orginalne sprezyny, chociaz kazdy mi odradza ze zajebiscie to wyglada i wolałby zwolnic na dziurach niz zmieniac na wyzsze
A co do Zoltara to nie 2 tysiaki tylko
sprezyna 120 zł , a amorek w razie czego chociaz nie trzeba to od 200 zł w góre robocizna 0.00 zl sam sobie zmienie
PS. znaczy gdzie w necie to umiescic , na skrzynce swojej ? lub gdzie ten watek Zoltara

http://motonews.pl/forum/?op=fvt&t=64172&c=0&f=17

120 x 4 i minimum 200 x 4... Czyli już 1300 zł za najtańsze dostępne elementy.

Z tanich kup Alko... Powinny dać spokojnie radę.