MotoNews.pl

Sprzedam przednią szybę do espero

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam mam do sprzedania nieuszkodzoną szybkę do esperaka... jedyny jej mankament to to że ma pełno drobnych rysek.. nie wiem może po myjni... w dzień to nie przeszkadza, ale w nocy jak robię czasem z 1000 km w jednym ciągu jest męczące, bo te ryski sprawiają że światła autek z przeciwka się bardzo rozpraszają....

zaraz wystawie aukcje i wrzuce link ( aukcja od 1 zł ) tak więc będzie można licytowac....

pozdro

eee nei wstyd ci?? szyba jest po prostu zuzyta..te mikroodpryski to efekt kamyczkow i innego syfu na drogach a nie na myjni..kazda szyba z czasem tak sie uszkadza..zreszta z tego powodu ja przeciez wymieniasz..moim zdaniem ta szyba nadaje sie na zlom a nie na sprzedaz

Cytat:
2005-08-23 18:39:27, qbaj pisze:
eee nei wstyd ci?? szyba jest po prostu zuzyta..te mikroodpryski to efekt kamyczkow i innego syfu na drogach a nie na myjni..kazda szyba z czasem tak sie uszkadza..zreszta z tego powodu ja przeciez wymieniasz..moim zdaniem ta szyba nadaje sie na zlom a nie na sprzedaz

Szczerze to niektórzy montują o wiele gorsze szyby... taką miałem w poprzednim polonezie. Była okropnie porysowana.. rysy przeszkadzały nawet w dzien. A napewno była wymieniona bo auto było mocno rozbite. Jezeli rysy są niewielkie to mozna pojezdzic.

ee w dzień jest normalna widoczność.....

ponadto dam aukcję od 1 zł.... więc jak ktoś będzie chciał to kupi.. jak nie to nie.. nikogo nie zmuszam

jak ktoś chce to może zalicytować

klikkkkk