Po ile chodzi silnik XR3i od mk4??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Prawdopodobnie bede sprzedawal wlasnie taki silnik ale nie za bardzo sie orientuje po ile chodza te silniki.Stan ok choc sa uszczelniacze do wymiany, zawory do regulacji i to chyba wszystko.Ile byscie dali za cos takiego?A moze ktos chetny (testowo)??

a od kiedy to sie reguluje zawory w CVH od tego sa popychacze hydrauliczne

Powiem inaczej zeby KAZDY zrozumial.... zawory sa rozregulowane, wiec trzeba samoregulatory prawdopodobnie wymienic.Co do uszczelniaczy to silnik pali troche oleju wiec tez trzeba cos wymienic.Czekam na propozycje dotyczace ceny a nie na jakies glupie uwagi

takie klamoty są DOKŁADNIE TYLE WARTE ILE KUPIEC JEST W STANIE ZAOFEROWAĆ !!!
--mało tu jak widzisz amatorów twojego towaru
na rynku jest pełno tego !!
napisz ile chcesz za to dostać tak może prędzej ktoś sie zainteresuje !

Ja byłbym zainteresowany skrzynią do xr3i mk4.
Od pewnego czasu jeżdżę sobie bez piątego biegu z dziwnym uczuciem, że czegoś brakuje...

A silnik jest jeszcze w całkiem niezłym stanie oprócz wymienionych usterek zaworów. Widzę, że ten typ tak ma

Rafk niestety ja nie mam skrzyni od xr3i, bo kupilem samochodzik ze skrzynia od rst.Chce sprzedac ten silnik wiec jak ktos chetny to mail EssiRS@op.pl lub kom. 502147653.Pozdrawiam

Ja wymieniałem silnik bo poprzedni zatarł mi się na panewkach to zapłaciłem za silnik z osprzętem serwisowany z Austri 130 tyś. przebiegu i też właśnie był z cabrioleta - 600 pln!!!