[S]Wyprzedaż Garażowa 126el

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
niestety niektóre autka muszą skończyć tak a nie inaczej , poniżej zamieszczam liste części które sa do sprzedania !!!

drzwi lewe uzbrojone w bardzo dobrym stanie 110zł

drzwi prawe uzbrojone po lekkim otarciu odklejło się wzmocnienie w środku przez co jest na nich kilka skaz ale sa ok 60zł

tylna klapa 30zł

koła 12 poszerzane z oponami w dobrym stanie 250zł

skrzynia biegów w dobrym stanie zaolejona 100zł

wachacze z lekkimi nalotami rdzy po 15zł

zwrotnice po regeneracji założone miesiąc przed rozbiórką 80zł

przekładnia kierownicza 30zł

zderzak chrom tył w stanie BDB 60zł

belka tylna 20zł

kierownica 150zł

naba 60zł

rozrusznik 50zł

buda z papierami przegląd do lipca przyszłego roku , pusta wyprute wszystko co sie da , do wymiany prawy i lewy przedni błotnik oraz lewy próg , ogólnie jak na eleganta stan ogólnie dobry 100zł

mechanizm wycieraczek 10zł

lewarek kpl 20zł

lampy przód H4 20zł

kierunki boczne białe z sc 15zł

fotki tutaj kliklik

WSZYSTKIE INFO UDZIELA PITUSK !!!

[ wiadomość edytowana przez: lukaszc dnia 2005-07-24 05:34:37 ]

Oferta nadal aktualna

masz boczki drzwi od ela ?????????

panowie wszytko jest dalej aktualne!!!potrzebuje pilnie go rosprzedać

potrzebuje plastik taki trojkatny ktory przychodzi na lusterko od wewnatrz, do prawych drzwi, taki montowany na 3 wkrety.

A ja poczebowałbym jak Masz, znaczek fiata przód i gume do okoła wlewu paliwa... Pozdro czekam na sms 888567440

znaczek fiata przod mam i ta guma chyba tez sie znajdzie! a co do plastiku musze poszukać ale z tego co pamietam gdzies mam! napisze weczorem

do sprzedania jest jeszcze naba OMP z pudelkiem obecnie przykrecona jest do kierownicy ale uzywana ok miesiaca! pudelko wraz z srubkami i kluczem!jesli bylby ktos zainteresowany pisac!

Felgi poszerzane jak wyzej tez do wziecia od zarazkomlet opon wraz felgami zwykle 12cali czarne zimowki!w stanie bradzo dobrym!takze posiadam

jesli bylby ktos zainteresowany karoseria dodaje nowy blotnik!

[ wiadomość edytowana przez: PitusK dnia 2005-07-19 09:30:38 ]

to sprawdz ten plastik, bylbym wdzieczny (mialem go dostac od pedala fuldy ale menda wziela kase i sie nie odzywa)

przykro mi zoltar ale niemam tego!

wszytko inne dalej aktualne

a wahacz tylny lewy by sie znalazl?

cały środek z el'a mnie interesuje (boczki drzwi, platiki, pasy), zwrotnice, takze jaka byłaby cena tego?

witka wysłałem wiadomość na priv czekam na sms !!

rezerwuje zwrotnice, boczki drzwi przednich, przednie pasy, i wykładziny podłogowe jak jeszcze masz priv juz poszedł i na bank biore

Cytat:
2005-07-19 09:29:51, PitusK pisze:
znaczek fiata przod mam i ta guma chyba tez sie znajdzie! [ wiadomość edytowana przez: PitusK dnia 2005-07-19 09:30:38 ]

Czekam na info w tej sprawie podja swoj numer na kom to zadzwonie :]

A te takie klosze tylnych lamp (te biało-czerwone) możnaby kupić? Jeśli tak to jaka cena? Wstępnie je rezerwuje jeśli można

Cytat:
2005-07-23 00:00:46, 130TC pisze:
A te takie klosze tylnych lamp (te biało-czerwone) możnaby kupić? Jeśli tak to jaka cena? Wstępnie je rezerwuje jeśli można

klosze to już dawno mam na swoim aucie, więc nieaktualne

Cytat:
2005-07-06 16:38:55, lukaszc pisze:
niestety niektóre autka muszą skończyć tak a nie inaczej , poniżej zamieszczam liste części które sa do sprzedania !!! drzwi lewe uzbrojone w bardzo dobrym stanie 110zł drzwi prawe uzbrojone po lekkim otarciu odklejło się wzmocnienie w środku przez co jest na nich kilka skaz ale sa ok 60zł tylna klapa 30zł koła 12 poszerzane z oponami w dobrym stanie 250zł skrzynia biegów w dobrym stanie zaolejona 100zł wachacze z lekkimi nalotami rdzy po 15zł zwrotnice po regeneracji założone miesiąc przed rozbiórką 80zł przekładnia kierownicza 30zł zderzak chrom tył w stanie BDB 60zł belka tylna 20zł kierownica 150zł naba 60zł rozrusznik 50zł buda z papierami przegląd do lipca przyszłego roku , pusta wyprute wszystko co sie da , do wymiany prawy i lewy przedni błotnik oraz lewy próg , ogólnie jak na eleganta stan ogólnie dobry 100zł mechanizm wycieraczek 10zł lewarek kpl 20zł lampy przód H4 20zł kierunki boczne białe z sc 15zł fotki tutaj kliklik [ wiadomość edytowana przez: lukaszc dnia 2005-07-10 11:58:35 ]

masz jeszcze bude??

Pitusk odezwij sie o te zwrtonice... albo dajcie jakis namiar na niego bo chce odebrac te graty jakos...

SPRZEDANE LUB ZAREZERWOWANE

buda zarezerwowana drzwi,klapa tylnia --- fulda
zwrotnice,wykladzina podlogowa,boczki zarezerwoane --- toki
maska przod,zegary,tapicerka przedania lampy tyl ---- sprzedane SZymonx
swiarla tylnie bialo czerowne spzedane --- ART126
amortyzatrory zarezerwowane --- MAŁY
kubeł sprzedany

DO SPRZEDANIA
resor sklepany na 11cm w dobrym stanie 50zł
silnik z nanoplxem do wziecia od zaraz 200zł
skrzynia 100zł (troszku leje ale stan pozatym dobry)
felgi 12cali poszerzane z opnami 250zł
felgi + opony zimowe 200zł stan dobry
fotele +kanapa z el 50zł
pasy przód ,tył 50zł
kierownica sportowa 3ramienna 36cm stan idealny bardzo krotko uzywana 150zł
naba do 26p el NABA OMP z pudełkiem 70zł
nakładki na pedały nowe JACKY aluminiowe 39zł

[ wiadomość edytowana przez: PitusK dnia 2005-07-27 16:12:00 ]