Propozycja. spot krajowy w okolicach wrocka

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
takie małe przemyślenia

miejsce noclegu np. jelcz laskowice. ośrodek w lesie nad małym jeziorkiem

potem albo lotnisko skarbimierz ( 4000 m pasa betonowego plus kilka dróg szutrowych) lub kręciołek po żwirowni w chsząstawie ( Kornat powienien znać)

to co ziomale??? robimy????

moim zdaniem do zrobienia. ale raczej w kwietniu.
rozmawiałem dzisiaj telefonicznie z PAwłem.
był w tym ośrodku o któym pisali i zaklepał miejsca na 10-11 IX

wiem że przyszły rok. na razie zbieram opinię. po zorganizowaniu 3 imprez w skarbimierzu na lotnisku nabieram wprawy. ale sam tego nie zrobię. muszę mieć pomoc

Jak dla mnie super...
Qrcze nie jest tak zle w klubie jesli juz sie zglaszaja organizatorzy na przyszly rok na zloty!!
Gdzie by tam zlot nie byl i tak przyjade!!

A ja w przeciwieństwie do Ciebie wyjazdy aż do Jesiennego Zlotu w 2006 r muszę odlożyć, i tu jak przyjdzie moment Zlotu to Rada się dowie dlaczego ( chociaż Góral wie), i myśle że w tedy według Naszej Małej Konstytucji zostanę nadal Klubowiczem bo to jest poważny argument, nie ma poważniejszego.

Bomba - jestem ZA !

Pomysł jak najbardziej ok miejsce fajne szuterek hmm

No ja jak najbardziej jestem za !!! Bo to moje kochane okolice
Pomysl ze Skarbimierzem jest dobry ale dobrym miejscem na organizacje zlotu moze byc rowniez TURAWA a w zasadzie Jeziora Turawskie. Piekna okolica, tanie noclegi (ośrodki wczasowe,mnóstwo pól namiotowych, domki id.), no i oczywiscie 3 super jeziorka. W tym roku bylem na krajowym zlocie Wartburga wlasnie w Turawie i wszystko wyszlo superancko... no i wszyscy byli zachwyceni okolica !! No ale to tylko propozycja....
Chętnie służe pomoca w organizacji zlotu, gdziekolwiek by się nie odbył... ( oczywiście na miarę moich możliwości )

to co tylko jeden chetny do pomocy???

mogę podjechac do ośrodka i pogadać o rezerwacji
załatwić od gminy wynajem lotniska
załatwię firmę caterningową by nam na lotnisku serwowała posiłki
mam dojście do firmy i załatwię pachołki i inny stuff do budowy toru
mam kilka worków taśm do grodzenia
mam radar do pomiarów prędkości i mam maszynę do pomiarów czasu na wyścigach

potrzebuję transport ( pachołki i inne z wrocka)
pomoc w sprzątaniu lotniska
orgagnizacje oznakowania dojazdów
szukanie sponsorów
oraz pomysły na dodatkowe atrakcje

Wrocek cos sie nie jednoczy w organizacji...
A pojawily sie glosy co do tego ze moze Wrocek, a nie Jura.

jakie glosy????

niestety wrocek i okolice milczą. sam się za organizację nie wezmę

Rogacek - jesli możesz - zorientuj siędokładniej jakie tam są ceny, możliwość rezerwacji domkó na jakiś termin w połowie września -
bo może jednak zrobimy to u Was???
Paweł

Paweł - nie ma co mieszać. Zlot we Wrocławiu zrobimy na wiosnę.

Nie chodzi mi o mieszanie
Ale skoro jest tylu chętnych na wyścigi - to możemy mieć przeciez dwie propozycje - i w tedy możemy wybrac , która odbędzie się pierwsza!
paweł

zajmę się organizacją jak się ktoś z wrocka lub włączy. sam nie mam zamiaru

mogę pomóc, tylko co mam robić???

Jeśli chodzi o transport to mam przyczepkę a moja lada chętnie ja pociągnie. Podjechać do ośrodka mogę również . Ale widze ze już pod Częstochową prawie wszystko uzgodnione . Ale może na wiosnę jaknajbardziej !!! chętnie pomogę tylko dajcie znać to się zorganizujemy jak trzeba !!!
Dajcie znac na GG czy ...