Sekwencja wielki problem

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
mam sekwencje w bmw e-36 silnik 2.0 24 zawory .I mam problem powyzej 2500 obrotow mam wrazenie ze nie pali na wszystkie gary i nie mozna sie rozpedzic,w trakcie jazdy zaczyna szarpac a czasem mam wrazenie jakby ja ktos za zderzak trzymal.Bolaczka ta zanika powyzej 4000 obrotow.Powiem jeszcze ze gaz zostal zalozony 5 dni temu a gosc twierdzi ze musze przejechac okolo 1000km i dopiero wtedy mozna ja bedzie wyregulowac.Gaz jrest firmy lowato.Czy ktos moze mi cos podpowiedziec w tym temacie,zebym mogl sie klocic z mechanikiem.Nadmienie ze na benzynie chodzi jak lala natomiast zaczal slabo na niej odpalac w momencie wlozenia gazu

widze ze nie mial nikt takiego doswiadczenia.Juz jest po problemie .Nowa listwa byla uszkodzona ,stadb takie jazdy mialem.Tarz jest ok

Dobrze ze juz dziala ok

Widocznie nikt z sekwenciarzy i instalatorow sie nie logowal akurat czy cos.

Forum LPG niestety ma jedna wade wiekszosc ludzi wchodzi tylko jak ma problem ... no ale juz calkiem spora "baze problemow" zebralismy wiec moze jak bede mial chwilke zbiore to w jakiegos faq podzielonego na sensowne rozdzialy

Witam.
THANIEL jeśli rozumierz język niemiecki to wejdź nastronę www.autogas-einbau-umbau.de to zobaczysz dopiero problemy użytkowników gazu ale i także ferajny gazowej.

pozdro a.c eko-car

Niestety tylko pol ang i rus