Help me! problem z kierunkowskazami!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Problem polega na tym ze przestaly mi migac kierunkowskazy poprostu wlanczajac je swieca sie caly czas (awaryjne tak samo). Bezpeczniki i przekazniki wszystkie sprtawdzone zadne sie nie spalily i sa dobre, doszlem do wniosku ze winny jest pewnie przerywacz, ale nie wiem gdzie go szukac i jak sie do niego dostac, mowa o essim mkV. Prosze o jakies podpowiedzi bo nie chce rozbierac polowy auta. Z góry Wielkie Dzieki

ja tam w swoim mam przerywacz w obudowie koło kierwonicy wystraczy góre sciagnac ale w MKV powinno byc tak samo

Tak przypuszczalem ale nie bylem pewny. Kto pyta nie bladzi prawda?

Przypuszczam ze jest tak samo. Bylo by superr gdyby ktos potwierdzil te przypuszczenia (mkV) or Thanks

Powiem więcej..... jest tak w Mk 5 ,6 a nawet w 7

Dzieki Wielkie Dzieki! Rano zabieram sie do roboty bo znudzilo mi sie odwalac cala robote za przerywacz i wyreczac go w tym

W mk5 przerywacz jest wciskany w przełącznik zespolony. Po zdjęciu dolnej obudowy kierownicy zobaczysz go po lewej stronie. Powodzenia

To SLICZNIE zajmnie mi to 2 sekundy pocieszajaca mysl gdyby bylo jasno zajol bym sie tym dzisiaj bo w weekend znów pewnie uderze na Kraków

Nic dodac nic ujac Thanks!