Co sadzicie o...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
kupnie uzwyanej instalacji LPG np. z powypadkowych aut. Jaka jest mozliwosc adaptacji gazu z Volvo 440 1.7 bo jest pare takich ofert ale ja nie bardzo sie na gazie znam no i nie mam kasy zeby sie splukac na nowa. Czy da sie instacje z gaznika przerobic na wtrysk? W koncu u mnie jest przeciez jeszcze mechniczny wtrysk

jeżeli sprawbana to nie ma tematu, ale to utrudnione sprawdzić.....czy chodzi i jak chodzi

Brat ma instalacje gazowa z auta powypadkowego i on ma wtrysk mechaniczny tak jak Ty i powiem ze on niezle zasowa na tym gazie

Sam zamierzasz zakladac, czy dac fachowcom?? Jesli fachmanom to idz najpierw do nich z kilkoma ofertami uzywanych instalek i niech oni zdecyduja, ktora bedzie dobra do twojego auta, to jest najlepsze rozwiazanie chyba...

A ja słyszałem, (nie wiem ile w tym prawdy) że zgodnie z prawem instalacja gazowa raz zamontowana do auta nie podlega odzyskowi. Co nie oznacza, że tego się nie robi, bo przecież zakazy są poto żeby je łamać czego nie popieram. Z wyjątkami w stylu ogranicznie prędkości do 40km/h na drodze krajowej.

Nie mylisz się .W/g prawa nie wolno przekładac instalki z jednego auta do drugiego, chyba że ma się swojego gazownika i papierki wszystkie załatwi

Dam zakladac fachowcom bo sam sie na tym nie znam. http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=58857893 to jest ta instalka dzownilem do goscia mowil ze chyba jest homologacja ale jak sie okaze ze jej nie ma to nastepne 250 zl bede musial wybulic. Nie wiem jak to jest teras z tym silnikiem w Volvo 440 bo tam jest chyba 1.7 z Renualta 19 chyba tez na mechanicznym wielopunktowym wtrysku