| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Krzysiu1981 Transport 1,6t cała ... Warszawa | 2005-06-13 19:49:29 Są firmy które zajmują się egzekwowaniem itp. odszkodowań z AC i OC od firm ubezpieczeniowych - za darmo tego pewnie nie robią, ale i tak pewnie się opłaci..... |
egoon LOB MEMBER omega B carawan lublin | 2005-06-13 20:06:28 zobacz tu ubezpieczenia |
PiotrS LOB WETERAN ![]() LO016 Gdańsk | 2005-06-13 21:17:26 Chcesz być uczciwy to weź to co Ci proponują po amortyzacji.
Chcesz mieć nowe w super stanie, to zrób na fakturę. A ty chcesz wziąć 4 koła, iść na giełdę kupić za 500 i cieszyć sie, iż kogoś wydymałeś. Kolego ... braknie mi słów. |
RobertPodstolski Omega 3.0 V6 Łódź | 2005-06-13 21:43:32 Dzięki za ciekawy link egonlublin
Pozdr Robert |
![]() art23 DEADSOUL Omega B FL Caravan Zawiercie | 2005-06-13 21:49:02 to fakt jak mialem jeszcze poldolota tez mnie wydymalo PZU ale i tak bylem do przodu a mi sie spieszylo wiec dalem spokoj , ale teraz jak wycena bedzie za niska - wole robic wszystko na fakure aby bylo tylko nowe i porzadne - tak jak bylo wczesniej - szkoda oszczedzac zeby zarobic pare groszy , jak kogos stac na bestyjke to chyba nie musi na niej zarabiac kosztem jej zdrowotnosci ![]() |
szczuro OMEGA B - NO GAS Poznań | 2005-06-13 21:58:24 kosztem jej zdrowotnosc... I zdrowotnosci innych bestyjek bo skad te sk.rwiele na gieldzie maja wszystko tak tanio...zajebane i to mnie wqrwia najbardziej jak dla mnie TU trzeba dymac jak sie da bo robia to samo z nami ale sk.rwieli z gieldy powystrzelac moze to co powyzej napisalem przeczy jedno drugiemu ale takie jest moje zdanie i z mojej strony dorzucilem i na tym juz koniec Pozdro EOS z mojej strony |
PiotrS LOB WETERAN ![]() LO016 Gdańsk | 2005-06-13 22:14:58 Koleś zjazd ze mnie i to już.
Wole świat bez takich typów jak ty. Koleś NIE INTERSUJE MNIE CO ROBIĄ INNI nie intersują mnie slogany, że państwo nas okrada to ja ich teź skubnę MAM TO W DUPIE. Wkurza mnie takie podejście jak twoje widzę je od lat i rzygać mi się chce. Bo co bo państwowe??? Niczyje??? Spotykam takich typów jak ty, są wszędzie, zwykłe ZŁODZIEJSTWO to jest. "pieniedzące są w bankach", "balcerowicz musi odejść", to sa hasła ludzi tobie podobnym??? Kwestia wieku, masz jakiś problem z tym? Chcesz wiedzieć ? Za stary dla ciebie jestem? W latach 80 - rzucałem kamieniami w zomowców po to żeby było normalnie.
|
misiek71 Opel Omega B 2,5 TD ... Wrocław | 2005-06-13 22:26:40 Jest na to prosty sposob ... trzeba isc do salonu ... kupic lusterka poprosic o fakture i przedstawic ja w PZU. Koszt zostana zwrocone ) I nie 2000zl tylko 4000zl
I juz problem rozwiazany.. dostanie sie 4000zl i kupi sie nowe lusterka
pozdrawiam A tak normalnie PZU nie da wiecej kasy bo oni dobrze wiedza ze "taki gosc" i tak pojdzie na gielde i kupi uzywane-kradzione
kupisz na gieldzie taak??!! no to sie potem qr... nie dziw ze znowu ci zajeb... to sa wlasnie ludzie ktorzy napedzaja rynek zlodziejstwa. A nie lepiej jest poszukac z ogloszen gdzie ktos sprzedaje cale auto na czesci (np. uszkodzone)??!! Qrw... a potem sie ludzie dziwia ze kradna Paranoja !!! |
RobertPodstolski Omega 3.0 V6 Łódź | 2005-06-13 22:32:22 Z giełdy nic jeszcze nie kupiłem tylkostaram się z ogłoszenia , ale jaką masz gwarancję że to z uszkodzonego , owszem zawsze istnieje taka możliwośc oby... tak było
co do weterana który sie tak wkurzył to się nie denerwuj bo od tego człowiek się tylko szybciej starzeje a widzę że życie cię nie rozpieszczało Pozdr Robert |
egoon LOB MEMBER omega B carawan lublin | 2005-06-13 22:44:33
SORKI LUDZIE !!!!!!!!! ale co się dzieje z tym forum najpierw :
teraz:
co się stało przesilenie wiosenne księżyc w pełni czy może coś przegapiłem dajcie na luz szkoda dnia ( wieczoru) jutro będzie lepiej - kufa idę do lodówki po piwo - wasze zdrowie!!!! |
RobertPodstolski Omega 3.0 V6 Łódź | 2005-06-13 22:54:46 Zdrowie
masz racje nie ma co się wkurwiać tego węzła i tak nie rozwiążemy a szkoda by się kłócić i dyskutować od tego są politycy zostawmy im ten bogaty kawałek chleba Piotr S i tak nie żywię nienawiści traktuję to jako wymianę rozbieżnych nieco zdań Pozdr Robert ![]() |
SABLE without Łódź. | 2005-06-13 23:22:18
Nie cięższy od innych. Znam wielu ludzi, którzy sie parają ciąganiem aut z zachodu i przyznam, ze można z tego wyżyc... Jakoś nikt w tej brańzy nie narzeka. |
PiotrS LOB WETERAN ![]() LO016 Gdańsk | 2005-06-14 09:45:54 Ok.
Do szkoły miałem pod górke .
Ja wierzę w ludzi, wierzę w to, iż każdy chce by było lepiej. Tylko trzeba spojrzeć na siebie, wiem że jest ciężko no ale w końcu stać nas na limuzyny, prawda? Robert mam nadzieję ze sprawę załatwisz dobrze .
|
Grande Kluska Wawa/Eudezet | 2005-06-14 10:00:30 Każdą wycenę da się podważyć... a ja jestem tego przykładem. PZU chciało mi wypłacić śmieszne pieniązde, za któe nie zrobił bym nawet połowy (przynajmniej nie na nowych cześciach). Po wycenie niezależnego biura doszliśmy do kompromisu.
A a opłacalnoście legalnych biznesu i kołowania kasy na lewo powiem tylko tyle: OBYWATELU NIE KRADNIJ... WŁADZA NIE LUBI KONKURENCJI!! |
QNA Już nie Omega. eeeee ... Poznań | 2005-06-14 10:47:23
A skąd wiesz, że to uszkodzone, to nie jest ukradzione. Przecież mogli już pozbyć się znakowanych części i teraz sprzedają resztę? Żeby nie było złodziejstwa samochodowego i kombinowania z ubezpieczalniami, to musiałoby u nas być jak np. w Niemcach, gdzie nikomu nie przychodzą do głowy nasze polskie rozwiązania. Ale żeby tak było, to wszyscy ludzie w naszym "kochanym" kraju musieliby mieć pracę i dobrze zarabiać. Pomyśl, jakbyś zarabiał 3-4 kafle miesięcznie, to chciałoby ci się jeszcze babrać w tym gównie samochodowym, żeby zarobić jakieś 2 tysiaki. Odpowiedź jest prosta. Nie nie chciałoby ci się, bo wolałbyś posiedzieć z rodziną albo nad jakieś jeziorko wyskoczyć, żeby się z kumplami browarka napić. A rozpieprzone auto oddałbyś na szrot i kupił nowe ewentualnie nowsze na nisko oprocentowane raty. No ale rzeczywistość jaka jest każdy widzi. Większość narodu zarabia około tysiaka a władze wydają 3 duże bańki na namiot, żeby jednorazową imprezkę dygnitarzy zorganizować. W związku z tym ta większość narodu kombinuje jak koń pod górę na wrotkach, żeby polepszyć swój byt materialny bo wie że na kochane państwo nie ma co liczyć. Trochę przydługawy wywód mi się zrobił, ale mam melancholijny nastrój, bo od tygodnia żonka w szpitalu i jak widzę jak na kolację dostaje dwie kromki suchego chleba, kawałeczek masełka, że na jedną kromkę ledwie starcza i do tego jeden plasterek żółtego sera na pół kromki, to ja się kurna pytam czemu nasze pieniądze z podatków i na zus idą na pieprzone namioty i te rządowe cioty a nie na obywateli. Niech mi oddzadzą, te podatki i zusy, to się prywatnie będę leczył, w najlepszych szpitalach jeśli będę musiał będę leżał i jeszcze tyle odłoże, że z odsetek do końca życia będę miał dobrze. Co za popieprzony kraj, aż żal dupę ściska. |
QNA Już nie Omega. eeeee ... Poznań | 2005-06-14 10:51:19 PS. dzięki Piotrze, że rzucałeś w zomowców i dzięki wszystkim, którzy za unią głosowali. Przynajmniej ktoś, kto się szanuje może z tego burdelu wyjechać. |