[S] Sprzedam vectra

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam.

Gdyby ktoś coś wiedział o kimś kto by cos szukał lub sam by chcial kupić to mam na sprzedaż:

Opel Vectra sedan, 1992r, śliwa metalik, 1.8 benyzna (90KM), auto w 1994 sprowadzone przez mojego tatę do Polski (mial wtedy nabite 6000 km), od tego czasu jeden właściciel (moja rodzina znaczy), autem jeździł mój tata i ja. Auto zawsze dbane i nie katowane, nie palone w środku, serwisowane w Małku w Krakowie, (tata nie oszczędzał na części) auto niebite, w 2005 przeszło całkowity remont blacharski + cały malowany(ze względu na korozję - jak to w oplach). 2 komplety sezon jeżdzonych opon (lato michelin, zima pirelli+sava), w listopadzie 4 nowe amorki bilstein B4 - gazowe, twarde. (auto duzo lepiej trzyma sie drogi) Zarówno na zewnątrz jak i wewnątrz auto nie wygląda na swój wiek - naprawdę zadbane. Przebieg 298 000 - jednka nie oddaje on faktycznego stanu auta. niezaleznie od temperatury auto odpala od dotknięcia. Silnik pracuje równo, nie hałasuje - wszystko do sprawdzenia. W poprzednie wakacje, auto dostało nowy wydech środkowy i końcowy (ulter) i został usunięty katalizator (zapchał się). Co ciekawe auto pomimo tego spełnia normy spalin - na przegladzię 2 tygdonie temu wszystko było ok - czyli jak widać przegląd do III.2008.
Auto posiada: wspomaganie, elektryczne 2 szyby, radio CD, szyberdach, centralny zamek+alarm.

Cena: 5500 zł

Z vectra rozstaje sie z wielkim bólem bo od 5 lat nim jeżdże ja i auto tylko raz zawiodło (wąż od chłodnicy sie zsunał i buchneło). Poza tym auto niezawodne, nie wymaga żadnego wkładu finansowego. naprawde fajne auto.

Gdyby ktoś akurat coś sam szukał albo akurat mial jakiegos znajmoego to może dać cynka, bo auto warte zainteresowania.

Pozdrawiam.

EDIT:

fotki:

[ wiadomość edytowana przez: goorek dnia 2007-04-16 11:32:46 ]

edit:

fotki wrzucilem.

otomoto

[ wiadomość edytowana przez: goorek dnia 2007-04-16 18:41:33 ]

vectrunie fajne auta zanim mialem malucha wozilismy sie taka vectra od kumpla ojca:0.