[K] Kupie brede Klatke do malucha

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie cena na priv a zdjecia jak ktos ma to prosze przesyłać na E-maila ! wrc126p@o2.pl najlepiej pisac odrazu na M-eila !! wszytsko co i jak pozdrawiam
tak samo z Klatką Cena do 210zł :> najlepiej z okolic Wrocławia

Odswiezam

Przepraszam, ale ty szukasz klatki do samochodu czy budy dla psa jak to mialo ostatnio miejsce? Bo ta cena sklania raczej do tego drugiego....

PS. W razie czego klatke do malara mam na sprzedaz.

[ wiadomość edytowana przez: Zuraw dnia 2005-07-30 01:07:28 ]

Widziałęm pare razy ogłoszenia klatek za podobną sume - jak zobaczyłem zdjęcia tych "wynalazków" to dochodziłęm do wniosku że jednak wole ryzykować życie jeźdząc bez taakich wynalazków.

Jak chcesz klatke która jest klatką a nie złomem to przyszykuj się na wydatek 400-500zł

Cytat:
2005-07-30 01:06:49, Zuraw pisze:
Przepraszam, ale ty szukasz klatki do samochodu czy budy dla psa jak to mialo ostatnio miejsce? Bo ta cena sklania raczej do tego drugiego.... PS. W razie czego klatke do malara mam na sprzedaz. [ wiadomość edytowana przez: Zuraw dnia 2005-07-30 01:07:28 ]

a w jakiej cenie masz ?

Umnie jest 126 rajdowka za 1500 z klatka 2 kubly +2 pasy
bes tapicery itp na 13" do zrobienaia progi i cos tam jeszcze.
Chyba taniej ci wyjdzie kupic rajdowe-kjs-sowe niz budowa nowej.
Pozdrawiam Mariusz

Może i taniej. Ale ja wolałbym sobie zrobić sam, przynajmniej wiem co mam. A takie "rajdówki" jak 70% tych co po kjs-ach lata to sobie w buty możesz wsadzić. Wsadzenie klatki i foteli do auta nie czyni z niego jeszcze rajdówki

Cytat:
Wsadzenie klatki i foteli do auta nie czyni z niego jeszcze rajdówki

nooo tak, trza jeszcze nakładke na ręczny i nakładki na pedały

Cytat:
2005-07-30 10:58:07, wrc126p pisze:
a w jakiej cenie masz ?

Za 400zl sprzedam. Juz bez negocjacji, bo wyjsciowo mialo byc 450...

Cytat:
2005-07-30 18:36:41, Jesion128 pisze:
Może i taniej. Ale ja wolałbym sobie zrobić sam, przynajmniej wiem co mam. A takie "rajdówki" jak 70% tych co po kjs-ach lata to sobie w buty możesz wsadzić. Wsadzenie klatki i foteli do auta nie czyni z niego jeszcze rajdówki

Jesion ale rajdowke trza miec z czego zrobic a on swojego dzisiaj rozjebal a pozatym blacharka w nim i tak do roboty . A wiec od podstaw trzeba auto robic
Blacharka po dzwonie z 1500- 2000 z opspawaniem budy
klatka od zurawia w promocji za 400
pozadny kubly pasy uzywki z 1000
o reszcie nie wspomne tak wiec na KJS to klekota i dobic
na poczatek mozna sie pokazac a jaksie zadzwoni to nie szkoda ,
a jaksie pokaze i sponsora zlapi to mozna sie bawic w budowe rajdowki od podstaw.

[ wiadomość edytowana przez: poldrive-126 dnia 2005-07-30 19:17:39 ]