| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Qriso Fiat 126p Wicko | 2005-07-21 23:54:48 Ojciec, można powiedzieć fanatyk na punkcie 125p (bo mial ich 4) przesiadl sie na poldka a dwa kanciaki, którymi do niedawna jezdzil chce oddac na zlom. Wiec jesli ktos cos potrzebuje niech pisze. Nie bede wymianial wszystkich czesci, bo w koncu sa to 2 kompletne fiaty. Jutro dopisze roczniki tych autek, bo pewnie to tez jest istotne. Na zyczenie moge porobic fotki. |
Nomad F&F Sympatyk Wspomnienie po Gdańsk | 2005-07-22 00:15:51 wiem że pobożne życzenia... ale może któryś z nich miał "eksportowe" szyby ??
znaczy się te brązowe z efektem lustra jak się pod kątem patrzy... (takie były też w borewiczach i wczesnych Caro) U mnie w fiacie niestety tylko czołowa pochodzi z tej serii... |
Buczek21 F&F Sympatyk Niska Suka zabrze | 2005-07-22 00:19:28 jaka cena była by za komplet hamulców przednich???Chodzi mi o "całosc":zaciski,jarzma,przewody,podkładki...Jesli sa dobre to i tarcze??? |
mar125 (M) Furious Moderator ![]() 124sc'74 , 125p'76 , ... sosnowiec | 2005-07-23 12:52:20 ile chcesz za taki komplet zapłacić? chyba ze dwa u mnie leżą - pisz na priv----------------- "Fatalna Imitacja Auta Turystycznego" P.U.H. MARAKANT Transport samochodów / pomoc drogowa Poliwęglan do rajdówek |
Qriso Fiat 126p Wicko | 2005-07-31 17:25:46 czesc dodaje fotki, ktore dzisiaj zrobilem. ![]() ![]()
Odziwo w jednym fiaciku jest bardzooooo szerokie przednie lusterko. Mam do sprzedania komplet przednich hamulcow z wykręcajacymi sie odpowietrznikami, tarcze prawie nowe - caly komplet srubki podkladki węże itp... 2 liczniki z obrotomierzami i masa innych rzeczy.. w razie pytan prosze o kontakt
GG |