Supra

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Aukcja

Super wypasiona furka na 400 metrów, pewnie i tak prawie każdy z was ją zna, a część z was ją widziała i pewnie kilku zna "dobrowola". Ciekaw jestem co zbuduje teraz, po sprzedaży...

mercedasa 190 na gaz

stanisławie....przekażcie sobie znak pokoju...

szczerze mowiac to nie widze powodu zeby uzadzac z tego jakas wielka dyskusje...no chyba ze niektorzy lubia zyc czyims zyciem...

No np. dla mnie nie jest to jakieś zwykłe autko... dużo pieniążków włożył w tą suprę, poza tym kilka razy widziałem jak to jeździna wyścigach. Auto jest niesamowite.

Nie no auto fajne.
Z 600 zrobił 1250 koni i dalej robi bez kleju podobne czasy ...

E tam niech się grubo posmaruje, za tę kasę bym wolał inne aito.

[ wiadomość edytowana przez: Hycelius dnia 2005-07-28 17:46:56 ]

sprzedaje to niech sprzedaje mnie to szczerze mowiac jebie. fura musi byc z jajem i miec jakas dusze, co to za radocha taka fura kogos objechac ??

To syn ksiedza jest, czy jak? Skad koles wzial tyle kasy?

toc to nie jego tylko intercarsu jak jest szefem dzialu tuningu i motocykli w intercarsie to wisz

No za tyle kasy wolałbym dom z widokiem na morze...ale co tam

fabrycznie 330 kucy więc tjun jest o prawie 1000 KM...

Za tyle kasy kupiłbym jakieś totalnie cichociemne auto i zrobiłbym madafakę żeby wkurwiać berty i vw'eje
Z tym to lipa, nikt nie będzie chciał się "ścinać"

a podejdzie silnik z tej supry do malca?

Trzeba by żurawia o flanszę spytać ...

nie wiem co w tym niezwyklego ze ktos sprzedaje samochod . Z USA za polowe tej kasy mozna przytargac takie auto ze by go robilo na wstecznym

panowie... nie przesadzajcie tutaj!! nie bede caly czas po was sprzatal, ugryzcie sie w jezyk i po sprawie...

Cytat:
2005-07-29 00:19:05, BULLITT pisze:
nie wiem co w tym niezwyklego ze ktos sprzedaje samochod . Z USA za polowe tej kasy mozna przytargac takie auto ze by go robilo na wstecznym

Juz taki jeden tak zrobil - tylko na wspanialym asfalcie w pl zobaczymy jak pojada 1500 konne amewrykance juz jutro - pozdro.

wlasnie slyszalem ze ktos sciagnal dragstery ... w usa za 30-40 tys dolarow mozna kupic auto co ma 1200 koni ....jakis czas temu byl pontiac bonevile co mial chyba 1300 koni i byl dopuszczony do ruchu

Jest jedna zabawka 1000 konna i jedna 1500.
Jutro w pruszczu gdanskim obydwie startuja...
Kazdy jest ciekaw czy czasy beda podobne jak supry czyli 400 m palenia slicków bo trakcji brak.