Kto z was ją bierze????

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
okazja !!!!!!!

nie mam drobnych

Ja nie rozumiem - gościu wjeb.... tyle kasy w auto i teraz je sprzedaje.

Dla mnie to totalny idotyzm. Zresztą ktoś kto kupi te konkretne auto też ma nie pokoleji, bo ja wolałbym sobie sam modyfikacje zrobić a nie kupić już gotowe auto.

Do tego muszę stwierdzić że akurat wykonanie tego auta (stylizacja a nie mechanika) jest kompletnie do bani !!!!!!!!!!!

ooo to ta sławna Supra...

no wlasnie mnie tez ciekawi czemu chce ja pchnac.....

Cytat:
2005-07-27 18:27:46, Grzechu pisze:
no wlasnie mnie tez ciekawi czemu chce ja pchnac.....

jednym słowem bo jest zawolna , nic już z niej więcej nie wyciśnie na tym silniku, a że wymaniana silnika mu się nie opłaca bo by nikt mu by tego starego silnika nie kupił no to z autem się problemu pozbędzie

i proponował bym mu kupiś coś takiego choć lepszy był by SVT ma o 100 KM wiecej ale i ten by mu wystarczył i z reszty kasy z supry by tak silnik zrobił że bardzo długo nikt w polsce by go nie pokonał

KLICK!!

Bo tym sie nie da jezdzic . Teraz potrzeba mu cos co ma naped na 4 kola.

Ciekawe czy będzie to zapowiadany Skyline

Cytat:
2005-07-28 10:09:17, ASV pisze:
Ciekawe czy będzie to zapowiadany Skyline

powiem tak mialem mozliwosc rozmawiania z tym panem jak jezdzilem do wawy... i jak ma sie tyle kasy co on to wieszmoze sobie pozwolic na sprzedaz.

a co do autka to wlasnie chce kupic takie jak pisal kuba bo nawet w ktorejs gazecie bylo to napisane ze niebawem chce zmienic.

ja proponuje mu zakup takiego klasyka

ale widze ze juz zdazyl zakupic karuserie z karbonu o ktorej mowil w marcu, ciekawe czy ja chociasz przetestowal skoro jest osobno gratis

pewnie za dużo hajsu przekładka i finalizacja modernizacji